Ada Mall – centar Beograda 21. veka

Ada Mall – centar Beograda 21. veka

Nova velika investicija u Beogradu privukla je pažnju tržišta Jugoistočne Evrope. Evo kome je prestonica otvorila vrata.

Najsavremeniji šoping centar u regionu – Ada Mall svečano će biti otvoren na proleće 2019. godine, a ova investicija vredna preko 105 miliona evra predstaviće mnoge brendove po prvi put u Srbiji.

Okružen prirodom i glavnim saobraćajnicama, pozicioniran preko puta Ade Ciganlije, Ada Mall 35.000 kvadratnih metara svog prostora savršeno uklapa u okruženje nesvakidašnjim izgledom (koji je već postao veoma prepoznatljiv onima koji prolaze ovim delom grada), jedinstvenim arhitektonskim rešenjima i LEED Platinum standardima zelene gradnje.
Iako je već istaknuto da će se u ovom molu pojaviti najprestižniji brendovi iz sveta mode, kozmetike, sporta, tehnologije i drugi, najveću pažnju privukle su atraktivne i prostrane terase koje će imati pogled na zalazak sunca iznad jezera, jedinstvene biljne vrste ali i sprat koji je u potpunosti posvećen zabavi, kafićima i restoranima.

Food court sektor biće u jedinstvenom Mercado market stilu koji omogućiti užitak u raznovrsnoj ponudi hrane i druženju u centralnom delu sprata.

Velika količina dnevnog svetla, prostranost centralnog prostora, prirodni materijali u kombinaciji stakla i gipsa, prekriveni vertikalnim drvenim elementima, zelenim zidovima, terasama i vrtovima sa preko 100 lokala najatraktivnijih zakupaca na tržištu definitivno postavljaju nove standarde u regionu, a sve pod imenom prestižne kompanije GTC Srbija, koja gradi ovaj objekat.

I dok Ada Mall menja jedan od najprometnijih delova grada, ujedno predstavljajući odabrane domaće i strane brendove, Beograd dobija novo mesto susreta za sve one koji žele drugačije šoping iskustvo ili prestižan prostor za svoju novu kolekciju.

Ada Mall

Ada Mall koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, kao i u marketinške svrhe.

Postavke kolačića možete podesiti u svom internet pretraživaču.