Akcije

Pretpremijera nove sezone u Mohitu!

Nova sezona kreće sa Rock&Dots kolekcijom, koja fokus stavlja na dva snažna akcenta – crveni i crni.
Pretpremijera nove sezone u Mohitu!
Ove boje, u kombinaciji sa karakterističnim tufnicama, postale su inspiracija za rane prolećne trendove brenda.

Rano proleće u Mohitu znači energičnu crvenu, savršenu za svakodnevne stilove. Dizajneri Mohita su je iskoristili da kreiraju različite kompletne stajlinge.

Crvena se tu može naći u savršeno iskrojenom odelu ili u zanimljivoj, ženstvenoj haljini. Pošto je crna najbolji saputnik crvenoj, ova kombinacija pogađa metu u rano proleće. Pri biranju svojih kombinacija za ovo proleće, uzmite u obzir crnu bajkersku jaknu, ili masivne čizmice do članaka za blago buntovan stil, koji će biti zanimljiv kontrast ženstvenim, romantičnim karnerima. Crne pantalone i suknje od veštačke kože, pencil haljine i nezamenjive, elegantne košulje - sve to će se naći ove sezone u Mohitu.

Polka dots ili tufnice raznih veličina je print koji će biti u centru pažnje dolazeće sezone. Izaberi bele i crne, da bi mogle da se kombinuju sa neprolaznom crnom i osnažujućom crvenom. Tufne će se ove sezone naći na košuljama, laganim haljinama i očaravajućim modnim dodacima.
Kombinujući ih, postići ćete originalan izgled.

Rano proleće ne može da prođe bez toplih i mekanih džempera. Mohito konstantno ohrabruje slavljenje ženstvenosti i nudi lepe, nežne džempere u puder-roze nijansama, ukrašene masivnim karnerima – savršen model koji ide uz rokerske kožne pantalone, napravljene od veštačke kože.

Kopče, nitne, rajfešlusi biće detalji koji će izazivati pažnju.
Vrh