Home Novi naslovi NATIVO

NATIVO

Tržni centar Ada Mall je ove zime upotpunio svoju ponudu evropskim brendom luksuznog nameštaja namenjenog pravim estetama i modernim ljubiteljima kvalitetnog enterijera.

Šta to Beč, Cirih i Beograd imaju zajedničkog? Pa, mi bismo se rekli nekoliko stvari, od strasti za gurmanskim jelima do prijatnog gradskog života ispunjenog kafićima. A dodali bismo i jednu manje poznatu: od ovog petka Ada Mall postaje jedino mesto u Srbiji gde se nalazi salon NATIVO nameštaja. Brend NATIVO prisutan u Austriji i Švajcarskoj sa preko 100 000 kupaca postao je sinonim za kvalitetan dizajnerski nameštaj po pristupačnim cenama. Nativo je jedan od retkih trgovaca u Švajcarskoj i Evropi
koji dizajnira sopstvene modele i kupuje ih direktno od proizvođača bez korišćenja posrednika. Ovo garantuje vrhunski kvalitet i omogućava do 80% povoljnije cene za krajnje kupce. Tržni centar Ada Mall je ove zime upotpunio svoju ponudu evropskim brendom luksuznog nameštaja namenjenog pravim estetama i modernim ljubiteljima kvalitetnog enterijera.

Nativo Showroom otvoren je 10. februara na 4. spratu tržnog centra Ada Mall na svojih 350 m2. Posetioci tržnog centra imaće priliku da se upoznaju sa inovativnim komadima nameštaja i pronađu ideje za svoj dom.

Najpoželjniji NATIVO proizvodi su garniture i kreveti modernog stila, autentičnog izgleda, visokog kvaliteta i izdržljivosti.
U NATIVU ćete takođe moći da:
– isprobate nameštaj bez žurbe, sedite na sofi i legnete na krevet (da, možete i da odspavate ili popijete kafu sa nama)
– kupite danas i platite kasnije
– koristite pomoć dizajnera enterijera
– dobijte pomoć u prodavnici u pretraživanju obimnog online kataloga kako biste bili sigurni da ćete izabrati najbolji artikal za vas

„NATIVO teži autentičnosti i razlikuje se od svega što je do sada viđeno. Kada smo videli reklamu za Ada Mall na kojoj piše „Različit, kao ti“, shvatili smo da je to sinergija koja nam je potrebna. Ada Mall se izdvaja od svih ostalih tržnih centara svojim dizajnom, interaktivnim konceptom, ali i neodoljivim pogledom na naš glavni grad u kojem će biti smešten naš prostor.“ – poručili su predstavnici menadžmenta brenda NATIVO. NATIVO Showroom se nalazi na 4. spratu tržnog centra, u koji možete pristupiti direktno sa krova parkinga ili preko lifta ako dolazite iz samog tržnog centra. Sa površinom od 34.000 m2 i pet nivoa, tržni centar nudi jedinstveno iskustvo, uvodeći mnoge brendove i koncepte na srpsko tržište ispunjavajući potrebe svojih kupaca.

Ada Mall – Različit, kao ti.

Svakim danom 10:00 - 22:00

NATIVO se nalazi na četvrtom spratu.

Pogledaj na mapi

SLIČNI BRENDOVI

This site is registered on wpml.org as a development site.