Dešavanja

Ada Mall - centar Beograda 21. veka

Nova velika investicija u Beogradu privukla je pažnju tržišta Jugoistočne Evrope. Evo kome je prestonica otvorila vrata.
Ada Mall - centar Beograda 21. veka
Najsavremeniji šoping centar u regionu – Ada Mall svečano je otvoren 24. maja 2019. Godine. Ova investicija vredna je preko 105 miliona evra i mnoge brendove predstavila je po prvi put u Srbiji.

Ada Mall center Beograda 21. veka

Okružen prirodom i glavnim saobraćajnicama, pozicioniran preko puta Ade Ciganlije, Ada Mall 35.000 kvadratnih metara komercijalnog prostora savršeno uklapa u okruženje nesvakidašnjim izgledom (za koji se već smatra da je jedan od novih simbola Beograda), jedinstvenim arhitektonskim rešenjima i LEED Platinum standardima zelene gradnje.

Iako su u molu predstavljeni najprestižniji brendovi iz sveta mode, kozmetike, sporta, tehnologije i drugi, najveću pažnju privukle su atraktivne i prostrane terase koje imaju pogled na zalazak sunca iznad jezera, jedinstvene biljne vrste ali i sprat koji je u potpunosti posvećen zabavi, kafićima i restoranima.

Food court sektor ima svoj premium deo jedinstvenom Mercado market stilu koji omogućava užitak u raznovrsnoj ponudi hrane i druženju u centralnom delu sprata, a nosi ime Merkada.

Ada Mall centar Beograda 21. veka

Velika količina dnevnog svetla, prostranost centralnog prostora, prirodni materijali u kombinaciji stakla i gipsa, prekriveni vertikalnim drvenim elementima, zelenim zidovima, terasama i vrtovima sa preko 100 lokala najatraktivnijih zakupaca na tržištu definitivno postavljaju nove standarde u regionu, a sve pod imenom prestižne kompanije GTC Srbija, koja gradi ovaj objekat.

I dok Ada Mall menja jedan od najprometnijih delova grada, ujedno predstavljajući odabrane domaće i strane brendove, Beograd je dobio novo mesto susreta za sve one koji žele drugačije šoping iskustvo ili prestižan prostor za svoju novu kolekciju.
Vrh