Dešavanja

Ada Mall osvojio prestižnu nagradu na polju arhitekture

Ada Mall osvojio prestižnu nagradu na polju arhitekture
Renomirana institucija International Property Awards, koja svake godine nagrađuje najpoznatije svetske nekretnine dodelila je nagradu za šoping centar Ada Mall u kategoriji arhitekture maloprodajnih objekata 2019-2020.
 
Ovo je već druga godina zaredom da Ada Mall osvaja nagradu za rejon Evrope. Nosilac nagrade je kompanija Design International koja je radila dizajn ovog centra.
 
Ada Mall je nemalo puta okarakterisan kao najlepši, ali svakako jeste najzeleniji šoping centar u ovom delu Evrope. Ada je rađena po najnovijim svetskim ekološkim standardima, kao i standardima u arhitekturi.
 
Njen nesvakidašnji, futuristički dizajn, koji se savršeno uklapa u prirodno okruženje Ade Ciganlije i Čukarice postaje jedan od prepoznatljivih simbola grada. Modernost u gradnji prate prirodni materijali i velike staklene površine koje omogućavaju mnogo dnevnog svetla u molu.
 
Amorfnost terasa takođe je jedna od velikih prednosti koja privlači sve Beograđane kao i one koji u Beograd dolaze da uživaju.
 
International Property Awards se već 26 godina zalaže za izuzetnost i visoke standarde arhitekture širom sveta. A na njihovoj listi nagrađivanih su najpoznatija ostvarenja u oblasti nekretnina na svim kontinentima.
Vrh