Dešavanja

BFW CHOICE

Prodajni prostor domaće autorske mode
BFW CHOICE
BFW Choice predstavlja originalni koncept prodaje u ADA MALL shopping centru baziran na ideji o održivosti razvoja domaće autorske mode. Od subote 07.11. na blizu 300 m² u prizemlju tržnog centra bićete u prilici da kupite jedinstvene komade predstavljene na upravo završenog Nedelji mode u Beogradu. Cilj projekta jeste popularizovanje najaktivnijih domaćih samostalnih dizajnera kroz različite Pop Up postavke. Belgrade Fashion Week i šoping centar ADA MALL udružuju snage i cilju podrške domaće modne industrije i nezavisnih dizajnera. Između ostalog ideja je da se autorski modeli izmeste iz svojih baza – dizajnerskih radnji i ateljea, i tako postanu vidljiviji što širem auditorijumu. Plan je da se BFW CHOICE razvija sa ciljem da se stvore novi kanali prodaje kreativnih odevnih predmeta i modnih aksesoara. 

Ovo je originalni concept store u nekom shopping molu koji nudi najbolji izbor dizajnerske odeće sa ponudom preko 30 prestižnih domaćih dizajnera. Ova izložbeno-prodajna postavka oplemenjena zanimljivim fotografijama sa Beogradske nedelje mode, realizovana je u okviru udruženja dizajnera BFW Design Collective, sa atraktivnim asortimanom i zanimljivim izborom obuće i aksesoara. BFW je na ovaj način pored promocije omogućio i adekvatno konzumiranje domaće autorske mode što predstavlja značajan pomak u realizaciji održivosti razvoja domaće autorske mode.

Među dizajnerima čije kreacije će se naći u prodaji su: Vesna Kračanović, Dejana Momčilović, Sestre S, Aleksandra Lalić, GET UP Jasmina Vujović, Budislava Keković, Ana Plemić, Ana Trošić Trajković, Anica Jovanović, Lilly Taylor, Sonja Jocić, Tijana Miltinović i drugi.

BFW CHOICE concept store se od subote 07.11. nalazi u prizemlju šoping centra ADA MALL, Radnička 9. 
Vrh