Dešavanja

BLACK FRIDAY WEEK

Opasno dobri popusti u ADA MALL-u od 22. do 25.11.
BLACK FRIDAY WEEK
Zagrevanje za prednovogodišnju šoping euforiju, poznatiju kao BLACK FRIDAY, ove godine poprima sasvim novu dimenziju. Od 22. do 25. novembra u ADA MALL-u moći ćete da uživate u opasno dobrim popustima.
Posebnost ovogodišnjeg Crnog petka je u tome što će vas svakog dana očekivati tematske pogodnosti i to po sledećem rasporedu:
 
22.11. DEČIJI BRENDOVI – Najpoznatiji dečiji brendovi daju specijalne popuste na zimske kolekcije odeće, obuće i opreme za mališane. Odaberite i igračke za malu i veliku decu. Više informacija na linku.
 
23.11. TEHNIKA – Prodavnice bele tehnike imaju svog keca u rukavu. Ovo je pravi trenutak u godini da obnovite svoje kućne parate, belu tehniku ili opremu za vas mobilni telefon. Više informacija na linku.
 
24.11. SPORT – Najveći izbor sportskih brendova u gradu pomoći će vam da i dalje održavate zdravo telo i duh. Bilo da ste u sportu kao rekreativac ili profesionalac, očekuje vas sjajna ponuda sportske odeće, obuće i opreme. Više informacija na linku.
 
25.11. BEAUTY & FASHION – Najatraktivniji svetski modni i brendovi kozmetike biće vaša obavezna šoping stanica ovog četvrtka. Uz nikad veće popuste uspećete da odgovorite na sve modne izazove ove jeseni i zime. Više informacija na linku.
 
A za BLACK FRIDAY od 26. do 28.11. – očekujte neočekivano.
 
Najveći popusti do sad i najbolja kupovina!


Link popusta.
 
Vidimo se u Ada mall-u!

 
ADA MALL, Radnička 9
Različit kao ti
 
Posebna pogodnosti biće VIP BLACK FRIDAY i to 7 dana pre svih. Za korisnike basic loyalty kartica ADA MALL u petak 19.11. omogućen je šoping uz VIP popuste, dok će korisnici VIP loyalty kartica dobijati specijalne poklone.
Vrh