Dešavanja

CineStar – Omiljeno mesto ljubitelja filma

Brend CineStar svoje početke beleži još davne 1948. godine, kada je kompanija Kieft & Kieft FilmtheaterGmbH otvorila svoj prvi klasični bioskop u Lubecku u Nemačkoj, a do kraja ove godine svoje sale otvoriće i na četvrtom spratu Ada Mall-a!
CineStar – Omiljeno mesto ljubitelja filma
ISTORIJA
Nakon više od četiri decenije rada, 1993. godine otvaraju svoj prvi multipleks i započinje sa širenjem po celoj Evropi. Nekad mala porodična kompanija Kieft & Kieft je danas deo CineStar grupe – sa više od 100 multipleksa u više evropskih zemalja.


CINESTAR SRBIJA
Kompanija Blitz-CineStar 2015. godine otvara prvi multipleks u Srbiji sa 4 bioskopske sale ukupnog kapaciteta od 483 sedeća mesta. Nakon Pančeva sledi otvarenje i druga dva multipleksa: CineStar Zrenjanin sa 4 bioskopske sale i 495 sedećih mesta i CineStar Novi Sad 4DX sa 10 bioskopskih sala i 1.366 sedećih mesta, od kojih je jedna prva 4DX sala u Srbiji.
 
Sve ukupno u Srbiji CineStar ima 18 bioskopskih sala sa gotovo 2.400 sedećih mesta.
 

CINESTAR – NAJVEĆI BIOSKOPSKI PRIKAZIVAČ U REGIJI
Kompanija Blitz-CineStar u Srbiji je deo CineStar grupe u regionu koja broji ukupno 22 CineStar multipleksa, 138 bioskopskih sala i preko 21.500 sedišta, što čini CineStar najvećim i najuspešnijim bioskopskim prikazivačem u regionu.
 

STANDARDI – BIOSKOPI S PET ZVEZDICA
Multipleksi CineStar potpuno su digitalizovani bioskopi, opremljeni prema najsavremenijim tehnologijama u skladu sa poslednjim svetskim trendovima i standardima. CineStar u Srbiji publici nudi atraktivne bioskopske formate: 4DX, RealD 3D digitalnu tehnologiju, eXtreme dvorane i 3D zvuk. Gigantska „Wall to Wall“ i „Floor to Ceiling“ filmska platna, amfiteatarski raspored sedišta, vrhunski zvučni sistem Dolby Digital 5.1 i Dolby Digital 7.1 Surround EX, koja obezbeđuje kristalno jasnu sliku i ton, neke su od najvažnijih karakteristika CineStar multipleksa.


NAŠA VIZIJA
Biti najbolji i najveći bioskopski lanac u regiji koji će biti standard i merilo kvaliteta i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja – posetiocima prvi izbor za bioskop, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna kompanija.

Bioskop CineStar

NAŠA MISIJA
Pružiti svakom posetiocu najbolju vrednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo i omogućiti uvek najbolji i najveći izbor filmova, u tehnološki superiornim dvoranama i najudobnijim sedištima, uvek konstantan kvalitet bioskopa s pet zvezdica. Vrednosti na kojima zasnivamo naš dugogodišnji uspeh su kvalitet, uslužnost, poverenje, inovativnost i razumevanje potreba naših posetilaca. 

Obožavamo film…i baš zato smo bioskopi sa pet zvezdica!
Vrh