Dešavanja

Diopta - novi pogled na
svet

Diopta je vodeći lanac optičarskih radnji u regionu sa najbrže rastućom malorodajnom mrežom od 28 objekata u Srbiji i 3 u Republici Srpskoj.
Diopta - novi pogled na <br>svet
U svojoj ponudi ima najveći izbor korektivnih sočiva različitih stranih i domaćih proizvođača, vrhunskog kvaliteta i izrade. Ono što ovaj brend najviše izdvaja na tržištu jeste posvećeni tim profesionalaca koji svakom klijentu pored pregleda nudi i posebne konsultacije na osnovu kojih ćete mnogo lakše odabrati naočare koje će se savršeno uklapati uz vaše crte lica, lifestylei potrebe.

Diopta takođe nudi sve vrste mineralnih i organskih sočiva: progresivi, monofokalna i bifokalna sočiva, kompletan asortiman kontaktnih sočiva i rastvora za održavanje sočiva, svetskih proizvođača kao i nezaobilazni praktični i modni eyewear aksesoar. Maloprodajni objekti opremljeni su najsavremenijom tehnologijom za različite vrste oftalmoloških pregleda i servisiranje naočara, a stručno osoblje je na raspolaganju za savete i konsultacije. 

Sa ponudom od preko 30 renomiranih brendova dioptrijskih ramova i naočara za sunce predstavlja lanac sa najširim asorptimanom na tržištu: Max, Boss, Boss Orange, Carrera, Celine, Dior, Elie Saab, Fendi, Givenchy, Gucci, Jimmy Choo, Max mara, Max&Co,Oxydo, Marc Jacobs, Pierre Cardin, Polaroid, Tommy Hilfinger, Etnia, FAS, Safilo, Persol, Vogue, Linda Farrow, Matthew Williamson, Reebok, Levis, Ermengildo Zegna, Illesteva, Charmant, Elle, Esprit, Puma, XL, Z-Titan, Bluemarine, Chopard, Police, Tru Trussardi, Barclays, Da Vinci, Balenciaga, Dsquared, Guess, Roberto Cavalli, Tom Ford, Anna Sui, Converse, Pepe Jeans, Ted baker i mnogi drugi.

Širok izbor brendova i modela je prilagođen i dostupan različitim potrebama i svačijem budžetu.
Vrh