Dešavanja

#ExploreAda: Novi komšija Beograđana

Srpska prestonica postala je bogatija za još jednog člana, Ada Mall shopping centar, koji je otvoren 24.5.2019. godine preko puta Ade Ciganlije u Radničkoj ulici.
#ExploreAda: Novi komšija Beograđana
Kao svaki dobar komšija Ada Mall se uklapa u sredinu čiji će član postati, ne remeteći je i zadržavajući iste lokalne vrednosti, ali donoseći svoju jedinstvenu i novu energiju u ovaj kraj.

Ipak, on ne izgleda ni nalik bilo kojem drugom molu u Srbiji…

Inspirisan prirodom koja krasi okolinu reke i jezera, Ada Mall donosi veliki broj biljnih kultura, prirodne materijale i jedinstven dizajn koji omogućava mnogo prirodnog svetla onima koji će uživati u njegovom zatvorenom delu ali i tri velelepne terase koje nude nezaboravan pogled na Adu Ciganliju. Uz sve ovo, Ada Mall prirodi doprinosi i najvišim standardima zelene gradnje kao i zadovoljavanjem najviših energetskih standarda.

Urbani trend Čukarice i Banovog brda od sada će upotpunjavati centar za kupovinu sa velikim brojem prestižnih svetskih brendova, od kojih su mnogi prvi put u Beogradu i Srbiji. Uz svog novog komšiju koji širi ruke celom gradu ovaj kraj je postao novo mesto susreta zahvaljujući ideji da se ceo jedan nivo Ada Mall-a posveti restoranima, kafićima i zabavi.

Ukratko, svi dragi gosti Ada Mall-a doživeće jedinstveno šoping iskustvo, uživaće u velikom izboru zabavnog sadržaja, videće Beograd iz perspektive koja do sada nije bila moguća uz nezaboravnu atmosferu njihovog novog komšije koji svakoga dana od 10-22h otvara vrata svim ljubiteljima zabave i hedonizma.
Vrh