Dešavanja

JEDINSTVENI HALLOWEEN U ADA MALL-u

Iskusite najveći lavirint strave i užasa na sopstvenu odgovornost.
JEDINSTVENI HALLOWEEN U ADA MALL-u
Omiljeni praznik klinaca širom sveta, „Noć veštica“, zahvaljujući Ada Mall-u, ove godine poprima potpuno novu dimenziju. Od 31. oktobra do 3. novembra, svi posetioci najmlađeg šoping centra u Beogradu, imaće jedinstvenu priliku da se prošetaju najstrašnijim lavirintom i na svoju odgovornost sretnu, oči u oči, sa najbizarnijim i najstrašnijim kreaturama iz filmova i serija strave i užasa. Ukoliko spadate u red tzv. adrenalin džankija i onih koji uporno odbijaju da odrastu, uživaćete u nesvakidašnjem lavirintu nastalim u saradnji sa FOX networkom.

Zbog velikog interesovanja za lavirint strave obaveštavamo vas da će u petak, subotu i nedelju ulaz u lavirint biti ograničen do 20h. Savetujemo zainteresovane posetioce da je najbolje vreme za posetu u jutarnjim satima, kada je prosečno vreme čekanja do 30 minuta, dok je u udarnim satima, između 17-19h, i do 120 minuta.
Posetioci koji prilože račun iz Ada Mall-a preko 5.000 RSD imaju pravo prvenstva ulaska u lavirint, dovoljno je samo da se obrate obezbeđenju.
 
Mesto susreta – Ada Mall, Radnička 9
Vidimo se, ako smete da dođete ;)
Vrh