Dešavanja

Merkada - mesto na kojem još niste bili

Na trećem spratu Ada Malla-a, čije će otvaranje biti na proleće ove godine, prvi put u ovom delu Evrope će se predstaviti “mercado“ gastronomski koncept inspirisan španskim modernim pijacama.
Merkada - mesto na kojem još niste bili
Svoja vrata će posetiocima otvoriti pod imenom Merkada i biće izolovan, premium deo čitavog sprata posvećenog jelu, zabavi i užitku na velelepnim terasama Ada Mall-a.

Ekskluzivnost Merkade ogledaće se kako u originalnom futurističkom dizajnu, koji su projektovali vrhunski stručnjaci iz domena arhitekture, tako i u jedinstvenoj ponudi hrane kuhinja celog sveta. Egzotični ukusi preplitaće se u kombinacijama koje nisu poznate tradicionalnom kulinarstvu, na nekoliko štandova, dok će poseban odeljak ovog gastronomskog prostranstva činiti deo posvećen vinu i craft pivu.

Prijatni ambijent prirodnih materijala među kojima dominira drvo, cveće i biljke, kao i velika količina dnevnog svetla podržaće dobru atmosferu koja daje osećaj otvorenosti i dobrodošlice nalik italijanskim i grčkim tavernama zahvaljujući posebno osmišljenom rasporedu sedećih mesta kojih ima čak 350. Ceo koncept okruživaće poznati food i fast food brendovi, kao i brojni zabavni sadržaji koji će prvenstveno imati simpatije najmlađih.

Merkada Ada Mall

Merkada je osmišljena kao novo, omiljeno mesto susreta u Beogradu, na kojem je sve podređeno užitku. U njoj ljudi odmaraju nakon kupovine ili rekreacije na Adi Ciganliji koja je samo preko puta ulice. Zbog odlične lokacije, saobraćajne povezanosti i parkinga sa preko 1.000 mesta ovo je mesto na kojem će posetioci ostajati duže.

Uzimajući u obzir sve navedeno, Merkada je savršeno mesto za druženje za sve uzraste. Njena ekskluzivnost biće odličan odabir za sastanak sa poslovnim partnerima, dok će posebne slatke i slane delicije biti prava stvar za celu porodicu na nedeljnom ručku. Opuštena atmosfera okupljaće prijatelje na piću posle radnog dana, a zastakljeni zidovi i pogled na predivnu lokaciju koja okružuje Ada Mall doneće dovoljnu dozu romantike za parove. Merkada je mesto za sve Beograđane i sve one koji posećuju Beograd u želji da osete njegovu neverovatnu atmosferu koja je bila velika inspiracija pri stvaranju ovog projekta.

Iako se stvara pod krovom Ada Mall-a, Merkada se razvila kao brend za sebe zahvaljujući marketinškim kampanjama i oglašavanju koje je već privuklo pažnju i veliko interesovanje za ovaj koncept u Beogradu.

Merkada Ada Mall

Oni čija se vizija poslovanja poklapa sa Merkada koceptom i koji svoj brend vide kao savršen deo ove priče, mogu nas kontaktirati na office@gtcserbia.com i postati deo najsavremenijeg food courtau regionu.
Vrh