Dešavanja

NOVOGODIŠNJI HUMANITARNI BAZAR ZA MINJU I OLIVERA u ADA MALLU

 NOVOGODIŠNJI HUMANITARNI BAZAR ZA MINJU  I OLIVERA u ADA MALLU
Nova godina se bliži, a to je vreme darivanja, vreme za porodicu, za osmehe i zagrljaje. Pozivamo vas na Novogodišnji humanitarni bazar u ADA MALL-u koji se orgnizuje za prikupljanje sredstva neophodnih za Minju i Olivera, mališane koji boluju od SMA Tip 1, i kojima pojedinačno treba 2,4 miliona dolara za terapiju. 

Odaberite najbolje od kreativca Srbije, kao i malih proizvođača hrane, kupite sebi i svojim najbližima najlepše novogodišnje poklone, čestitke, medenjake, divne novogodišnje ukrase, častite se ukusnim đakonijama malih proizvođača Srbije, odaberite najbolja vina i sireve. Zablistajte uz novi komad nakita, oplemenite kuću i dečiju sobu komadom iz bogate ponude kućnog dekora. Tu su i divne igračke, knjige i još mnogo toga. 

Na bazaru vas čeka i nagradna igra u kojoj je glavna nagrada poseta Deda Mraza vašem domu (darodavac Diznilend Beograd), zatim vaučer od 5000 din za kupovinu na sajtu https://www.savrsen-poklon.com/, a kao treća nagrada poklon paket Candy box od 1 kg i boca vina (darodavci Candy Universe i Vinarija Aleksić). 

Sve što je potrebno da uradite za učešće je da na licu mesta pošaljete sms podrške za jedno od ovih troje mališana ili da donirate 200 din u humanitarnu kutiju.

Darujte Minji i Oliveru šansu za život, a njihovim roditeljima miran san u 2021. Čekamo vas na prvom spratu Ada Mall-a, u petak 11. decembra, od 8h do 17h!
Vrh