Dešavanja

Pandora – Vaša priča, Vaša narukvica, Vaš dizajn, Vaš nakit

Činjenica da svaka žena ima nezaboravne trenutke koje želi da sačuva, ženstvenost koju želi da pokaže i priču da ispriča, bila je i više nego dovoljna inspiracija za nastajanje jednog od najpoznatijih nakita koji krasi žene širom sveta.
Pandora  – Vaša priča, Vaša narukvica, Vaš dizajn, Vaš nakit
Osnovana 1982. godine sa sedištem u Kopenhagenu u Danskoj, PANDORA se prodaje u više od 100 zemalja, na 6 kontinenata sa preko 7.700 prodajnih mesta, uključujući i preko 2.600 konceptualnih radnji, a zapošljava 27.700 ljudi širom sveta.

Pandora nakit

Danas, ovim nakitom dame izražavaju svoju individualnost i kreativnost, dok se gospoda stara da njihove najlepše trenutke sačuvaju od zaborava i to poklanjajući ovaj nakit.

Uz osetan kvalitet i prepoznatljivu originalnost PANDORA je osmislila jedinstveni koncept kojim se za svako novo poglavlje životne priče dodaje novi privezak na narukvicu i kreira unikatan stil. Ovaj posebno dizajniran, ručno završen i moderan nakit, napravljen od plemenitih metala, ovog proleća pojaviće se i u Ada Mall-u predstavljajući najnovije kolekcije za sve ljubitelje kvalitetnog nakita.

Pandora nakit

Za više informacija posetite: http://www.pandora.net/
Vrh