Dešavanja

Praznična zadovoljstva u Ada Mall-u!

Praznici su vreme da ugodite sebi i svojim najmilijima, a Ada Mall je tu da vam pomogne u tome.
Praznična zadovoljstva u Ada Mall-u!
U ovoj prazničnoj atmosferi spremili smo super novogodišnje usluge u okviru Ada Mall-a koje će vam izmamiti osmeh na lice, zabaviti vas i učiniti kupovinu lakšom i lepšom. Do 31. decembra zavirite u carstvo kupovine u Ada Mall-u uz pomoć naših pomoćnika, likova iz omiljenih bajki, Deda Mraza i još mnogo toga.
  • Na ulasku u Ada Mall čekaju vas naši divni vratari koji ugođaj ulaska u centar čine još lepšim.
  • Besplatna garderoba: Vašu garderobu možete ostaviti u prizemlju u zanimljivo dekorisanom odeljku za garderobu (blizu ulaska iz Radničke ulice) potpuno besplatno i ljubazne devojke će vam uručiti broj. Sada možete rasterećeni i konforno uživati u vašoj novogodišnjoj kupovini.
  • Pomoć pri kupovini/nošenju kesa: Ukoliko vam je potrebna pomoć prilikom kupovine odnosno nošenja kesa, naši zanimljivo obučeni pomoćnici su tu da vam ih ponesu dok ste u centru.
  • Besplatno pakovanje poklona: Za svaki račun preko 7.000,00 dinara, na prvom spratu Ada Mall-a čeka vas super iznenađenje i besplatno pakovanje poklona kod Zapakuj štanda.
  • Besplatna luksuzna vožnja do kuće: Poseban ugođaj za sve one koji dođu sa računom od 30.000,00 dinara čeka vas ispred Ada Mall-a. Besplatna vožnja od shopping centra do kuće u luksuznom autu samo za vas (*vožnja se odnosi samo na teritoriji Beograda). Procedura prijave: Potrebno je da sa računom dođete do našeg info pulta na prizemlju minimun pola sata pre planiranog odlaska i prijavite se za besplatnu vožnju. Biće vam predstavljen plan vožnje i tačna satnica kada je vozilo raspoloživo.
Pronađite naše praznične stikere i obeležja i doživite potpuno drugačiji osećaj i ugođaj praznične kupovine u vašem Ada Mall-u.

Vidimo se!

 
Vrh