Dešavanja

Prvi Zeleni utorak ADA MALL-a u 2022. godini

Jedite sezonski i lokalno
Prvi Zeleni utorak ADA MALL-a u 2022. godini
Prvi utorak u 2022. godini, tačnije 4. januar, poznatiji kao ZELENI UTORAK u ADA MALL-u posvećen je lokalnim proizvođačima zdrave hrane koji su u okviru Farmer’s marketa dostupni cele godine na trećem spratu ovog šoping centra.
 
Počastite se hranljivim proizvodima i delikatesima koji su od koristi za vaše zdravlje, jer su prirodni, ekološki proizvedeni, a istovremeno podržite lokalne proizvođače i planetu.
Saznajte šta se trenutno nalazi u ponudi koristeći naš vodič za lokalne sezonske namirnice kako biste se informisali i isplanirali božićnu nabavku.
 
Farmerska pijaca u Ada Mall-u, na 3. spratu je za vas dostupna tokom cele godine. Pažnju skrećemo i na OZZY SHOP zanatsku radnju svežih, suvo pečenih orašastih plodova i namaza! Sve što možete da nađete kod njih u radnji napravili su na licu mesta, od svežih sastojaka i prirodnih začina, uz pažljivu obradu bez aditiva. Vaša obavezna stanica bi trebalo da bude i CHIA kiosk – mesto na kojem ćete naći zdavu hranu i začine.
 
 
Pored ovoga možete iskoristiti izuzetno atraktivne popuste obavljanje prvog šopinga u novoj godini. Najpopularniji brendovi iz oblasti mode, kozmetike, tehnike, sporta obezbedili su popuste i preko 50%.
 
Ada Mall, Različit kao ti i u 2022.
Radnička 9
Vrh