Dešavanja

SPORTSKI DANI U ADA MALL-u

SPORTSKI DANI U ADA MALL-u
Sport i shopping u istom danu. Kako bi upotpunili ugođaj sportskih dana u Ada Mall-u, uz super akcije i popuste na sportske brendove i aktuelna sezonska sniženja, za vikend smo i za najveće fanove sporta organizovali i super treninge u saradnji sa Sportskom Akademijom Kočović.
 
Za subotu, 6. juna, u 16:30, pripremili smo vam YOGALATES: trening nižeg do srednjeg intenziteta koji spaja snagu i funkcionalnost pilatesa sa elastičnošću i temeljnošću joge. Jača mišiće, poboljšava držanje i unapređuje gipkost i koncentraciju. 

U nedelju, 7. juna, u 16:30, čekamo vas sa AEROBIC MIX-om, treningom koji kombinuje programe visokog i niskog intenziteta. Izvodi se jednostavnom koreografijom i vežbama oblikovanja, a razvija kondiciju, redukuje potkožno masno tkivo i oblikuje telo.
 
Lokacija: velika terasa Ada Mall-a, III sprat;
Ukoliko vremenski uslovi ne budu dozvoljavali, treninzi će se održati na III spratu u delu Merkada.
 
A tu su i nagrade i pokloni! 
 
U okviru SPORTSKOG SHOPPINGA, koji traje od 4. do 7. juna:
 
- ako u tom periodu ostvarite kupovinu u vrednosti većoj od 5 000 rsd, na poklon dobijate sportski rančić i 20%  popusta na članarine u centrima Sportske Akademije Kočović.
Akcija traje do isteka zaliha

- ako učestvujete u nekom od dva gore navedena treninga, ostvarujete 7 dana gratis treninga i 20% popusta na prvu uplatu u centrima Sportske Akademije Kočović, kao  i sportski rančić ili ceger. 
 
Važna napomena: broj vežbača ograničen je na 20 po treningu i zato je prijavljivanje obavezno. Prijavljivanje se vrši direktno u centrima Sportske Akademije Kočović ili pozivom na broj nekog od njihovih centara.

Vidimo se!
 
Vrh