MK Balašević – Francuski stil i domaća kreativnost

MK Balašević – Francuski stil i domaća kreativnost

Kada pomislimo na savršeno obučenu poslovnu ali modernu ženu dvadeset i prvog veka, pomislimo na neki od dezena kuće Balašević. Jedan od najpriznatijih domaćih modnih brendova po prvi put će se naći u jednom šoping centru, a svoja vrata premijerno će za tu priliku otvoriti u Ada Mall-u.

Balašević Nasleđe

Početkom sedamdesetih godina bračni par Balašević osnovao je prvi modni atelje ’SUZANA de PARIS’ u prestonici mode, Parizu. Oboje su svoja znanja i veštine stekli upravo u Francuskoj, gde započinju produkciju Ready To Wearkolekcija, kasnije i kolekcija visoke mode. Sredinom osamdesetih godina u Beogradu osnivaju brend Modna Kuća Balašević.

Balašević Univerzum

Pod uticajem Pariske mode i filozofije odevanja, Balašević neguje klasičan stil koji odiše neusiljenom elegancijom, ženstvenošću i glamurom. Žena koja nosi Balašević kreacije je savremena, jaka, ali ženstvena i senzualna.

Balašević Filozofija

Sofisticirane linije i i forme, originalni detalji i ženstvene siluete, glavna su obeležja Balašević kolekcija. Modna Kuća Balašević insistira na kvalitetu materijala, besprekornoj konstrukciji i prepoznatljivom dizajnu. ,,Vrhunska izrada i zanat su kamen temeljac svake ozbiljne modne kuće’’ moto je MK Balašević.
 

Ada Mall

Ada Mall koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, kao i u marketinške svrhe.

Postavke kolačića možete podesiti u svom internet pretraživaču.