Prodavnice

Radno vreme

HiFIVE

Mi smo HiFIVE – brend električnih bicikala i trotineta.

HiFIVE predstavlja spoj dobrih životnih navika i kvaliteta i iz tog razloga smo ideju da utičemo na budućnost gradskog transporta u okvirima koji su ekološki, zdravi i komforni, uspešno realizovali. U cilju podizanja svesti o ekologiji, kroz značaj upotrebe električnih bicikala, idemo u korak sa dobrim globalnim trendovima i donosimo ih na srpsko tržište.
HiFIVE nije zamena za skutere, već predstavlja komplementarni proizvod koji nema troškove održavanja. Takođe, naši električni bicikli i trotineti ne zahtevaju parking mesto, tako da nema gubljenja vremena i nerviranja zbog traženje istog, a njihovom redovnom vožnjom činite dobro sebi, ali i svojoj okolini.
HiFIVE električni bicikli i trotineti su pouzdani, vrlo jednostavni za korišćenje i lako se uklapaju u vašu svakodnevicu. Pored toga, ovi bicikli i trotineti odišu elegancijom i dizajnom za kojim će se sasvim sigurno svi okretati.

Poseti nas, isprobaj i saznaj više o ovim praktičnim, ekonomičnim, eco friendly prevoznim sredstvima i uveri se zašto su električni bicikli i trotineti budućnost kretanja.
Vozi sigurno, vozi eko, vozi HiFIVE!
Vrh