Zabava

Bioskop CineStar

Kompanija Blitz-CineStar u Srbiji je deo CineStar grupe u regionu koja broji ukupno 22 CineStar multipleksa, 138 bioskopskih sala i preko 21.500 sedišta, što čini CineStar najvećim bioskopskim prikazivačem u regionu.
Bioskop CineStar
Kompanija Blitz-CineStar 2015. godine je otvorila prvi multipleks u Srbiji, CineStar Pančevo sa 4 bioskopske sale ukupnog kapaciteta od 483 sedeća mesta. Nakon Pančeva sledi otvarenje i druga dva multipleksa: CineStar Zrenjanin sa 4 bioskopske sale i 495 sedećih mesta i CineStar Novi Sad 4DX sa 10 bioskopskih sala i 1.366 sedećih mesta, od kojih je jedna prva 4DX sala u Srbiji. Uskoro, CineStar će otvoriti svoje bioskopske sale u AdaMall-u i obradovati posetioce centra najnovijom tehnologijom i potpuno novim bioskopskim iskustvom.

Sveukupno u Srbiji će CineStar imati 18 bioskopskih sala sa gotovo 2.400 sedećih mesta.

Multipleksi CineStar potpuno su digitalizovani bioskopi opremljeni prema najsavremenijim tehnologijama u skladu sa poslednjim svetskim trendovima i standardima. CineStar u Srbiji publici nudi najsuperiornije bioskopske formate: 4DX, RealD 3D digitalnu tehnologiju, eXtreme dvorane i 3D zvuk. Gigantska „Wall to Wall“ i „Floor to Ceiling“ filmska platna, amfiteatarski raspored sedišta, vrhunski zvučni sistem Dolby Digital 5.1 i Dolby Digital 7.1 Surround EX, koja obezbeđuje kristalno jasnu sliku i ton, neke su od najvažnijih karakteristika superiornosti CineStar multipleksa.
Vrh