Home D Express

D Express

Kompanija „D Express“ je ekspresna kurirska služba, koja obavlja kurirsku dostavu pošiljaka. Radni kolektiv čini 1.200 prvenstveno mladih ljudi, stručnjaka iz različitih oblasti.

Dobro organizovana mreža distributivnih centara koji se nalaze u 21 gradu Srbije, omogućava da na vaše adrese širom Srbije dnevno se isporuči preko 45.000 pošiljaka.

Kvalitet usluge i sigurnost pošiljke su uvek na prvom mestu. D Express raspolaže sa 750 novih transportnih vozila za što bržu i efikasniju isporuku pošiljaka. Kompletan proces isporuke prati i dokumentuje se elektronski, u realnom vremenu, korišćenjem centralizovanog softvera i PDA uređaja koji poseduje svaki kurir.

 

Usluge koje D Express nudi svojim klijentima: isporuka pošiljaka danas za danas, isporuka danas za sutra, međunarodna dostava, isporuka putem paketomata kao i paket shop-a.

 

Više o kompaniji pogledajte na linku www.dexpress.rs.

 

Paketomati su inovativna usluga isporuke pošiljaka koju je kompanija uvela na tržište Srbije 2020. godine. Najjednostavnije objašnjenje paketomata jeste: Ono što je bankomat za novac, to je paketomat za pakete.

D Express trenutno poseduje najširu mrežu paketomata koji pokrivaju 40 gradova širom Srbije, odnosno preko 100 lokacija.

Paket shop omogućava korisnicima lako i brzo slanje i primanje paketa sa lokacije koja njima odgovara, u vremenskom periodu od 10-20h, bez čekanja i planiranja vremena prema kuriru.

 

Prednosti slanja/prijema pošiljaka uslugom PAKET SHOP:

 

SLIČNI BRENDOVI

This site is registered on wpml.org as a development site.