NAGRADNA IGRA – „Skockaj se u Adi“

Proleće je tu i bliži se rođendan Ada Mall-a. Ovog puta želimo da nagradimo vas naše verne potrošače sa fenomenalnim šopingom u Adi i spremili smo čak 10 super vrednih nagrada.

Od 20. aprila do 23. maja učestvujte u nagradnoj igri „Skockaj se u Adi“ i možda baš ti osvojih super vredan vaučer u iznosu od 36.000 RSD za kupovinu u određenoj radnji.

Na četvrti rođendan Ada Mall-a, 23.maja izvlačimo 10 dobitnika koji će obnoviti svoj garderober i obradovati sebe ili nekog svog posebnog.

Način učestvovanja

Potrebno je priložiti DVA dokaza o kupovini (fiskalni račun) u određenim objektima u Ada Mall-u u iznosu od minimalnog iznosa pojedinačnog računa od 5.000 RSD.

Primer:

Račun broj 1 iz određene radnje u Ada Mall-u u iznosu od 5.000 i više
Račun broj 2 iz određene radnje u Ada Mall-u u iznosu od 5.000 RSD i više
Popuniti Pristupnicu koja stoji na Info pultu i ubaciti je u kutiju predviđenu za nagradnu igru.

Pravo na učešće u izvlačenju nagrada u Nagradnoj igri imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koja prikupe dva fiskalna računa izdata u maloprodajnim objektima u okviru Ada Mall-a a koji su bliže definisani Prilogom 2 ovih Pravila, minimalne pojedinačne vrednosti 5.000,00 RSD (slovima: pet hiljada dinara), ne starijih od dana 22. maja 2023. godine i ubace Pristupnicu u za to naznačenu kutiju u okviru Ada Mall-a najkasnije do 22 časa dana koji prethodi danu izvlačenja iz člana 7. ovih Pravila.

Učesnik u nagradnoj igri dužan je da na Pristupnici upiše čitko, štampanim slovima svoje lične podatke: ime, prezime, email adresu, broj telefona, kao i naziv prodavnice/a u kojoj je račun/i izdat kao i iznose na računima.

Popunjena Pristupnica se ubacuje u za to namenjenu kutiju koja stoji kod Info pulta na prizemlju. Svaki učesnik je u obavezi da čuva račune koje su kao prilog nagradnoj igri i da ih ukoliko je osvojio nagradu priloži kao dokaz.

Čuvanje računa je obavezno i ukoliko dobitnik nije u mogućnosti da priloži račune isti neće biti u mogućnosti da osvoji nagradu već će se izvlačenje ponoviti.

Nagradni fond

Izvlačenje nagrada se obavlja tako što se od svih pristiglih Pristupnica koje se nalaze u kutiji izvlače sledeće nagrade:

1. Vrednosni vaučer Caliope Brenda u iznosu od 36.000 RSD
2. Vrednosni vaučer Caliope brenda u iznosu od 36.000 RSD
3. Vrednosni vaučer Terranova brenda u iznosu od 36.000 RSD
4. Vrednosni vaučer Terranova brenda u iznosu od 36.000 RSD
5. Vrednosni vaučer H&M Brenda u iznosu od 36.000 RSD
6. Vrednosni vaučer H&M brenda u iznosu od 36.000 RSD
7. Vrednosni vaučer CCC brenda u iznosu od 36.000 RSD
8. Vrednosni vaučer CCC brenda u iznosu od 36.000 RSD
9. Vrednosni vaučer Beo Sport brenda u iznosu od 36.000 RSD
10. Vrednosni vaučer Beo Sport brenda u iznosu od 36.000 RSD

Pravo učešća u Nagradnoj igri imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koji prihvataju Pravila Nagradne igre doneta od strane Ada Mall-a, izuzev lica zaposlenih u Ada Mall- u i lica zaposlenih u maloprodajnim objektima Ada Mall-a, radnjama čiji računi mogu učestvovati u Nagradnoj igri u skladu sa Prilogom 2 ovih Pravila.

U nagradnoj igri mogu učestvovati samo fiskalni računi izdati u fashion and accessories maloprodajnim objektima, uključujući i parfimerije, i radnje koje u svojoj delatnosti prodaju tehniku i tehničke usluge navedenim u Pravilima.

U Nagradnoj igri ne mogu učestvovati računi izdati u Maxi Supermarketu, Food courta i Restorana i Kafića, telecom firme kao i objekti koji pružaju usluge u Ada mall-u, a koje su navedene u Pravilima.

PRAVILA NAGRADNE IGRE „SKOCKAJ SE U ADI

Slavimo rođendan zajedno. Jer uz Ada Mall uvek dobijaš više!

Ada Mall – Različit kao ti.

This site is registered on wpml.org as a development site.