Sportski brendovi u CCC-u koje vam predstavlja poznati reper Kinny Zimmer

Primajući vas u magični Svet Čuda, reper Kinni Zimmer predstavlja najnoviju kolekciju vrhunskih brendova dostupnih u CCC-u. Inovativna forma, žive boje i stil koji će impresionirati su karakteristike obuće i dodataka iz najnovijih kolekcija brendova Reebok, Puma, Adidas, Champion i Kappa.

Kampanja Zemlja Čuda čeka sve ljubitelje sportskog stila. Kinny Zimmer poziva sve koji traže udobnost, aktuelne trendove i modnu inspiraciju u zelenu, bajkovitu zemlju. Ponuda sportskih svetskih brendova je kombinacija aktuelnih trendova i urbanog stila. Najnoviji predlozi su odgovor na potrebe ljubitelja “street” stila koji traže modernu obuću popularnih sportskih brendova.

U prolećnoj ponudi možete pronaći klasične patike, stilizovane modele ili super moderne modele na platformu. Aktuelni dizajn, zanimljive boje i poigravanje formom su karakteristike koje će ljubitelji sportskog stila sigurno ceniti. Jednostavni, minimalistički modeli biće savršena dopuna prolećnoj garderobi u slobodnom, urbanom stilu.

Cenjen zbog svog izuzetnog dizajna i funkcionalnosti, Adidas je ovog proleća pripremio širok spektar kultnih modela koji će se savršeno uklopiti u svakodnevne stilove. Puma prati aktuelne trendove ove sezone, servirajući modele na čvrstim đonovima za nju i super trendi trobojne patike za njega, dok Champion i Kappa nude asortiman “old school” modela.

U ponudi međutim nije samo stilizovana obuća, već i aksesoari za žene i muškarce. Među sportskim dodacima su i rančevi i torbe – od onih za teretanu i školu pa sve do onih za svakodnevnu upotrebu, kao i funkcionalne sportske čarape sa logotipom i kape.

Niste sigurni šta da radite? Pogledajte Kinny-jev izbore CCC u Ada Mall-u.

This site is registered on wpml.org as a development site.