CineStar – Bioskopski noviteti

COLDPLAY LIVE BROADCAST FROM BUENOS AIRES – Nesvakidašnje iskustvo

Jedna od najvećih muzičkih grupa današnjice, Coldplay, u CineStar bioskope donosi istinsku moć svetske koncertne muzičke produkcije!
Gledaoci u preko 70 zemalja moći će da budu deo koncerta “The Greatest Show on Earth” u Buenos Aires-u zahvaljujući prenosu uživo sa stadiona River Plate u okviru turneje Music Of The Spheres, koja je do sada privukla više od 5,4 miliona ulaznica (gledalaca) i osvojila fantastične kritike obožavatelja i kritičara: The Guardian ga je nazvao „istinski zadivljujućim“, New York Post ga opisuje kao „noć za pamćenje“, a Glasgow Evening Times ga najavljuje kao „najveću predstavu na svetu“.
Tokom nastupa izvode najpoznatije pesme karijere uključujući Yellow, The Scientist, Fix You, Viva La Vida, A Sky Full Of Stars i My Universe. Stadion će biti prepun svetlosnih efekata što zajedno s bogatom I moćnom setlistom ovu priliku čini jedinstvenom.
Prenos režira hvaljeni reditelj Paul Dugdale, dobitnik nagrade BAFTA i nominacije za Grammy.

Početak prikazivanja: 29.10.2022.

ĐAVOLJI PLEN – možda je strašnije nego što zvuči

Neki su rođeni za egzorcizam.
Katolička crkva se bori protiv globalnog porasta opsednutosti demonima otvaranjem škole za obuku sveštenika koji će provoditi obrede egzorcizma. Na ovom duhovnom bojnom polju pojavljuje se neobičan ratnik: mlada časna sestra En. Iako je časnim sestrama zabranjeno da izvode egzorcizme, profesor prepoznaje njenu nadarenost i pristaje da je trenira. Uz podršku mentora, dopušteno joj je da posmatra i prisustvuje stvarnim praksama. Kada se susretne s jednim od najtežih slučajeva, splasnuće njena želja i volja za dokazivanjem. Tokom tih mučnih susreta, sestra En suočava se licem u lice s demonskom silom koja napada ustanovu u kojoj radi i ima tajanstvene veze s njenom prošlošću. Tada se moć zla i njene vlastite zapanjujuće sposobnosti u potpunosti razotkrivaju.

Početak prikazivanja: 27.10.2022.

NOĆ VEŠTICA – poslednji put

Ovo je poslednji put da Lori Stroud pruža otpor.
Nakon 45 godina, najcenjenija i najpoštovanija horor franšiza u istoriji filma dostiže svoj epski, zastrašujući kraj, dok se Lori Stroud po poslednji put susreće sa samim otelotvorenjem zla, Majklom Majersom, u finalnoj borbi, kakva do sada još nije viđena na velikom platnu. Samo jedno od njih će preživeti.
Glumačka legenda Džejmi Li Kertis poslednji put vraća se ulozi koja je lansirala njenu karijeru, Lori Stroud, prvoj “poslednjoj devojci” horora. Kertis tumači ovaj lik više od četiri decenije, što je jedan od najdužih odnosa glumac-lik u istoriji filma. Kad je franšiza obnovljena 2018. godine, film Noć veštica oborio je rekorde na bioskopskim blagajnama, postao poglavlje sa najvećom zaradom u franšizi i postavio novi rekord kada je u pitanju najbolje otvaranje za horor film u kome glumi žena.
Četiri godine nakon prethodnog ubistva za Noć veštica, Lori živi sa svojom unukom Alison i završava pisanje svojih memoara. Majkl Majers nije viđen od tada. Lori, nakon što je dozvolila duhu Majkla Majersa da upravlja njenom stvarnošću, odlučila je da se oslobodi straha i besa i da prigrli svoj život. Ali, kada je mladić Kori Kaningem optužen da je ubio dečaka koga je čuvao, to izaziva lanac nasilja i užasa koji će naterati Lori da se, jednom zauvek, konačno suoči sa zlom koje ne može da kontroliše.

Početak prikazivanja: 13.10.2022.

Više informacija i kupovinu ulaznica možete pogledati sa sajtu CineStar-a.

This site is registered on wpml.org as a development site.