Emily Ratajkowski nosi patike i torbu iz CCC-a!   

Emili Ratajkowski je fotografisana tokom njenog boravka u Varšavi. Manekenka je nosila supermoderan outfit, koji je upotpunila patikama i torbicom brenda Jenny Fairy iz CCC-a. Komplet savršeno odgovara karakterističnom stilu zvezde.

Ratajkowski je jedinstvena devojka koja postavlja aktuelne trendove. Nije ni čudo što je njen izbor pao na patike sa platformom, koje će postati najpoželjniji model ovog proleća. Ravne platforme u stilu 90-ih iz Jenny Fairy kolekcije savršeno su dopunile njen stil. Upotpunjujući svoj stajling, zvezda se uvek oslanja na male modele tašni. I ovoga puta, njen izbor je bila stilizovana baguette torbica sa modernim akcentom nakita u vidu logotipa brenda Jenny Fairy.

Emily Ratajkowski je trenutno jedan od najpopularnijih top modela. Američka zvezda poljskog porekla nedavno se pojavila u kampanji za modnu kuću Versace. Do sada smo je mogli videti na velikom ekranu pored Zaka Efrona, na naslovnicama vrhunskih časopisa ili na Fendi modnoj pisti. Njen instagram nalog @emrata prati blizu 30 miliona ljudi, a autorska knjiga „Moje telo” već godinu dana obara rekorde popularnosti.

Iako se na crvenom tepihu manekenka opredeljuje za haljine koje čine da njena figura izgleda vrhunski, njeni svakodnevni outfiti su u principu ležerni i komforni. Modni stručnjaci znaju da je Emili Ratajkowski do savršenstva savladala kombinaciju odeće svetskih dizajnera sa lokalnim,
pristupačnim dodacima. Stoga nije iznenađenje što joj se dopala obuća i dodaci poljskog
brenda.

Kako vam se sviđa stil Emili Ratajkowski?

Obuća i modni dodaci brenda Jenny Fairy dostupni su u CCC maloprodajnim objektima.

This site is registered on wpml.org as a development site.