Laguna

Izdavačka kuća Laguna i Delfi knjižare vas pozivaju na Dečje dane kulture od 19. do 27. septembra.

U svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs očekuju vas veliki popusti na knjige za decu i mlade.

Popusti na Lagunina izdanja za jednu dečju knjigu iznosiće 25%, za dve 30%, za tri 35%, a za četiri i više knjiga 40%. Navedena skala popusta će se primenjivati na Dexy Co i Egmontova izdanja i ne može se kombinovati sa popustima na izdanja drugih izdavača. Popust na naslove drugih izdavača kao i na odabrani gift program biće 20%.

Uz svaku kupovinu obezbedili smo poklone prijatelja manifestacija, a isporuka je besplatna za sve porudžbine preko sajtova www.laguna.rs i www.delfi.rs na teritoriji Republike Srbije.

Kompletan spisak maloprodajnih objekata u kojima se održavaju Dečji dani kulture potražite na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs, a navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.

Dobro se pripremite za Dečje dane kulture, dane veeelikih popusta! Odaberite knjige za svoju biblioteku ili za najbolju drugaricu ili druga! Čekamo vas od 19. do 27. septembra jer najbolje je biti u igri sa knjigom.

This site is registered on wpml.org as a development site.