Nova dečija kolekcija sportske obuće u CCC-u!

Proleće je stiglo a deca i odrasli nestrpljivo su čekali njegove prve znake. Šta ako zatvorimo oči i odmah se preselimo u magičnu zelenu zemlju punu zabave, bezbrižnosti i modernog stila? Za CCC ništa nije nemoguće. Proverite ponudu dečijih patika najboljih svetskih brendova i izgubite se u svetu punom modnih avantura i inspiracija.

CCC prati aktuelne trendove svojim širokim izborom sportske obuće za decu i tinejdžere brendova Reebok, Puma, Champion, Sprandi i Fila. Šta sve možemo naći u ponudi?

Moderan izgled i funkcionalnost su najvažnije karakteristike obuće za najmlađe. CCC se fokusira na praktičnim rešenjima, nudeći patike pričvršćene čičak trakama. Stabilni đonovi brendova Reebok, Kappa i Puma i moderne platforme brendova Champion i Fila garantuju najbolji komfor za svaki dan. Mališani vole originalne, upadljive detalje, zbog čega njihovoj pažnji neće promaći predlozi brenda Champion sa svetlećim elementima i Sprandi polu-duboki modeli. Ko ne bi želeo da poseduje takvu jedinstvenu obuću u svojoj kolekciji?

CCC je pripremio ponudu boja koje savršeno odgovaraju toplim prolećnim danima. Na patikama za dečake i devojčice izražene su pastelne boje, dugini motivi i ekspresivni akcenti. Za one jednostavnijeg stila tu su i univerzalne u nijansama bele i crne.

Pored obuće, tu su i modni dodaci kao što su kape koje će efikasno štititi od prolećnog sunca, a cvetni akcenti će ulepšati dečije stilove. Zahvaljujući originalnim šarama i bojama, proleće sa CCC-om obećava da će biti izuzetno radosno.

Nova dečija kolekcija je dostupna u CCC prodavnici u Ada Mall-u!

This site is registered on wpml.org as a development site.