Nova usluga samoskeniranja računa kroz Loyalty aplikaciju

Ova godina je godina noviteta i inovacija.

Nakon godinu i po dana od pokretanja Ada Mall Loyalty programa pored proširene ponude beneficija koje se odnose kako na zakupce centra tako i na usluge spoljnih partnera, uveli smo novitet koji će obradovati mnoge.

Osluškujući vas, naše lojalne potrošače, otišli smo korak dalje!

Nikada nije bilo lakše biti LOJALAN! Preuzmite Ada Loyalty Club aplikaciju i brzo i jednostavno sada sami skenirajte svoje račune na vašem mobilnom telefonu bez odlaska do Info pulta.

 

Nova usluga samoskeniranja računa preko Loyalty aplikacije dostupna je od 21.9. Potrebno je da preuzmete Ada Loyalty Club aplikaciju ili ukoliko već imate istu, uradite update nove verzije. Na dnu glavne stranice nalazi se ikonica CODE za skeniranje i pritiskom na istu otvara se prozor koji učitava bar code sa vašeg fiskalnog računa.

Na veoma jednostavan način, sada, bez čekanja, možete sami skenirati svoje račune i sakupljati bodove putem aplikacije.

Za one koji ipak ne odustaju od već ustaljenih navika, ostavili smo dostupnu i uslugu skeniranja računa na Info pultu u prizemlju.

Uživajte uz Ada Mall Loyalty Club i novu uslugu. Očekuje vas do kraja godine još dosta iznenađenja.

Jer Ada Mall je drugačiji, baš kao i ti.

Ukoliko nemate Ada Mall Loyalty karticu, istu možete potpuno besplatno dobiti na Info pultu centra.

Više infromacija pogledajte na www.adamall.com/loyalty

Isečak iz Terms and Conditions:

Putem svoje Android / IOS Ada Loyalty Klub aplikacije skenirati QR kod sa fiskalnog računa (odnosno slikati u dobroj rezoluciji fiskalni račun u celosti u slučaju da QR code njje prepoznat; slika mora da sadrži, ali nije ograničeno na: pun naziv prodavnice, ceo iznos, ceo datum i vreme – ako svi uslovi nisu ispunjeni, račun će biti odbijen)) sve dok je taj račun izdat na dan i u radnim satima istog dana. Poeni dodati na ovaj način će se pojaviti na Korisničkom profilu za najviše 72h, a do tada će biti prikazani u Ada Loyalty Klub aplikaciji pod statusom čekanja;

 

Jedan račun se može skenirati radi zamene/pretvaranja iznosa sa računa u bodove (lično na AM Info pultu ili preko aplikacije Ada Loyalty Klub) samo jednom;

This site is registered on wpml.org as a development site.