Zakoračite u zelenu zemlju čuda sa brendom Sprandi iz CCC-a!

Da li volite “street” modu i udoban svakodnevni stil? Zakoračite u zelenu zemlju čuda i zajedno sa reperom Kinny Zimmer-om izaberite svoju omiljenu obuću i dodatke iz Sprandi kolekcije koju možete pronaći u CCC prodavnicama. Kinny Zimmer se skrasio u zelenoj, bajkovitoj zemlji punoj avantura, najnovijih trendova i predloga svetskih brendova dostupnih u CCC-u. Posetite nas i otkrijte šta su Sprandi i Kinny pripremili za proleće.

Sprandi pažljivo prati aktuelne trendove te se ove sezone fokusira na urbani stil u kombinaciji sa funkcionalnošću i zanimljivim dizajnom. U prolećnoj kolekciji možete pronaći vrhunske modele obuće inspirisane košarkaškim stilom i mešavinom crne, bele i sive boje.

Sprandi je za žene pripremio energičnu kombinaciju neonskih akcenata i pastelnih boja koje su se ove sezone pojavile na najtrendi modelu košarkaških patika. Pored toga, ponuda uključuje i jednostavne bele patike kao i supertrendi platforme koje će vaš stajling podići na još viši nivo. Širok izbor Sprandi obuće upotpunjen je stilskim dodacima kao što su uniseks kape i kačketi, torbice oko struka i funkcionalne torbe za nju i njega.

This site is registered on wpml.org as a development site.