Nova Lasocki kolekcija za proleće/leto je stigla u CCC

15. 06. 2024.

Leto u gradu, odmor ispod palmi, ili možda krstarenje morem? Bez obzira na planove za odmor, nova Lasocki kolekcija uključuje modne inspiracije za celu porodicu.

„Nebo plavu” sesiju za sezonu proleće-leto 2022. kreirao je berlinski fotograf Dan Beleiu, koji je nedavno radio i za španski „Vogue”, Dior i Zaru. Zahvaljujući fotografijama snimljenim iz različitih perspektiva, kampanja odiše dinamikom, optimizamom i radošću. Energija modela i aksesoari korišćeni u stajlingu inspirišu nas na prolećne promene u našem ormaru.

Nova kolekcija obuhvata ravne sandale sa tamnim đonom, koje se odlikuju ukrasnim kopčama u nijansama crne, zelene i neon roze. Pravougaone tašne u retro stilu, sa dezenom od reljefne kože i ukrasnom kopčom dostupne su i u nijansama aperol spritz-a i espresa. S druge strane, torbe na pletenim lančićima, u boji pomorandže biće odlične za zabavu u letnjoj bašti.

U liniji za muškarce, lajtmotiv je bio elegantan stil jaht kluba. Teško je zamisliti prazničnu sezonu bez mokasina – ravnih sandala i patika na pertle.Prema letnjem kodeksu oblačenja, u kancelariji – crne aktovke zameniće one u nijansi mlečne čokolade.

Deca će uživati u raznim modelima kao što su minimalističke sandale sa širokim, udobnim kaiševima u nijansi žvakaće gume, crne ili prirodne kože. Tu su i sandale sa motivom medvedića, patike sa mekim i stabilnim đonom koje se lako obuvaju zahvaljujući praktičnoj čičak traci. Za devojčice – u nijansi trešnje, a za dečake – tamnoplava.

 

Lasocki kolekcija dostupna je u CCC prodavnicama širom Srbije.

This site is registered on wpml.org as a development site.