Bioskop CineStar

Kompanija Blitz-CineStar u Srbiji je deo CineStar grupe u regionu koja broji ukupno 24 CineStar multipleksa, 148 bioskopskih sala i preko 23.000 sedišta, što čini CineStar najvećim bioskopskim prikazivačem u regionu.

ISTORIJA

Brend CineStar svoje početke beleži još davne 1948. godine, kada je kompanija Kieft & Kieft Filmtheater GmbH otvorila svoj prvi klasični bioskop u Lübecku u Nemačkoj. Nakon više od četiri decenije rada, 1993. godine otvaraju svoj prvi multipleks u Nemačkoj i započinju sa širenjem po celoj Evropi. Nekad mala porodična kompanija Kieft & Kieft je danas deo CineStar grupe – sa više od 100 multipleksa u više evropskih zemalja.

CINESTAR SRBIJA

Kompanija Blitz-CineStar 2015. godine otvara prvi multipleks u Srbiji, CineStar Pančevo sa 4 bioskopske sale ukupnog kapaciteta od 483 sedeća mesta. Nakon Pančeva sledi otvarenje i druga dva multipleksa: CineStar Zrenjanin sa 4 bioskopske sale i 495 sedećih mesta i CineStar Novi Sad 4DX sa 10 bioskopskih sala i 1.366 sedećih mesta, od kojih je jedna prva 4DX sala u Srbiji. Najnoviji bioskop otvoren je u Beogradu. CineStar 4DX u Ada Mallu ima 7 bioskopskih sala i 955 sedećih mesta.

STANDARDI – BIOSKOPI S PET ZVEZDICA

Multipleksi CineStar potpuno su digitalizovani bioskopi opremljeni prema najsavremenijim tehnologijama u skladu sa poslednjim svetskim trendovima i standardima. CineStar u Srbiji publici nudi najsuperiornije bioskopske formate: 4DX, RealD 3D digitalnu tehnologiju, eXtreme dvorane i 3D zvuk. Gigantska „Wall to Wall“ i „Floor to Ceiling“ filmska platna, amfiteatarski raspored sedišta, vrhunski zvučni sistem Dolby Digital 5.1 i Dolby Digital 7.1 Surround EX, koja obezbeđuje kristalno jasnu sliku i ton, neke su od najvažnijih karakteristika superiornosti CineStar multipleksa.

NAŠA VIZIJA

Biti najbolji i najveći bioskopski lanac u regiji koji će biti standard i merilo kvaliteta i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja – posetiocima prvi izbor za bioskop, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna kompanija.

NAŠA MISIJA

Pružiti svakom posetiocu najbolju vrednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo i omogućiti uvek najbolji i najveći izbor filmova, u tehnološki superiornim dvoranama i najudobnijim sedištima, uvek konstantan kvalitet bioskopa s pet zvezdica. Vrednosti na kojima zasnivamo naš dugogodišnji uspeh su kvalitet, uslužnost, poverenje, inovativnost i razumevanje potreba naših posetilaca. 

Obožavamo film…i baš zato smo bioskopi s pet zvezdica!

This site is registered on wpml.org as a development site.