Održana pretpremijera ELVISA u prisustvu VIP zvanica

Ekskluzivna pretpremijera filma ELVIS studija Warner Bros. održana je 22. juna u CineStar  bioskopima u  Srbiji. Posebnu pažnju privukla je beogradska projekcija filma i rooftop party u CineStar 4DX bioskopu u Ada Mallu, gde se pojavio veliki broj VIP zvanica iz javnog života Beograda, među kojima su bili, između ostalih: pevačice Lena Kovačević, Naiva, Maja Louis; glumac Ivan Jevtović, slikar Uroš Đurić, muzičar Kralj Čačka, modni dizajner i voditelj Boško Jakovljević, dizajnerka Marija Tarlać, TV lica Jelena Gajšek, Aida Đedović, Duška Vučinić, kao i brojni urednici,  novinari i influenseri.

Film ELVIS je ostavio na sve snažan i pozitivan utisak, a nakon projekcije okupljeni su uživali na rooftop žurci na terasi koja pruža sjajan pogled na Beograd, uz plesnu tačku grupe  „Swing ’n’ roll“ , dok je za veselu i razigranu atmosferu bila zadužena DJ Miss Millie.  Nasrećniji posetioci osvojili su gedžete iz filma.

“Ostin Batler je potpuno neverovatan i stvarno ljudima baš od srca savetujem da pogledaju film, bilo da se bave umetnošću ili ne, ovo je opšte obrazovanje” – izjavila je Lena Kovačević.

“Toliko je verodostojno prenet život Elvisa Prislija” – dodaje Teodora Bogdanović, urednica Elle magazina.

“Kada kažemo Elvis Prisli, to je esencija svega što je nastajalo kasnije iz toga”- jedan je od komentara.

“Film u potpunosti prenosi Elvisovu čaroliju” – Jelena Gajšek

U filmu ELVIS, reditelja Baza Lurmana, glavne uloge tumače Ostin Batler i oskarovac Tom Henks. Ovo  ostvarenje istražuje muziku i život neponovljivog Elvisa Prislija kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom Tomom Parkerom.  Više detalja o filmu i terminima projekcija  može se naći na ovom linku: https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/elvis/8023 

This site is registered on wpml.org as a development site.