Andrejevic
Home Shop Andrejević

Andrejević

Zlatara Andrejević je adresa na kojoj ćete pronaći izuzetnost koju tražite od nakita.

Poklanjati nakit je drugačija vrsta darivanja. Nakit priča o emocijama i uspomenama, o izvrsnosti osobe koja će ga nositi. Znajući ove činjenice, Zlatara Andrejević već duže od sedam decenija nudi najlepši i najtrajniji način za iskazivanje iskrenih osećanja. Iskustvo stvara dodatnu vrednost svakom komadu nakita.

Zlatara Andrejević poznato je juvelirsko ime, zahvaljujući poverenju brojnih kupaca. Decenijama unazad, nakit je ulepšao mnoge, dodajući sjaj uz pomoć dragog kamenja i plemenitih materijala. Priliku da se kreativno izraze kroz kreiranje unikatnih modela imali su dizajneri, ali i članovi porodice Andrejević, kojima je stvaranje juvelirske magije tradicija. Na taj način stvorene su brojne kolekcije nakita, koje su postale popularne i prepoznatljive ( Tutti Frutti, Frutti di Mare, Frutti di Bosco, Tutto Completto). Zahvaljujući dokazanoj pouzdanosti, zlatara Andrejević je zastupnik i poznatih inostranih brendova nakita, kao što su Disney, Annamaria Cammilli, Chimento, Luxenter, Le bebe i drugi. Među vrhunskim nakitom našli su se i švajcarski satovi, brendova Frederique Constant, Alpina i Seven Friday.

Ipak, zlatara Andrejević ostaje prepoznatljivo i poznato ime za prodaju univerzalnog simbola ljubavi- vereničkog prstenja. Veliki izbor klasičnog, modernog, i prstenja kombinovanog dizajna čeka ,,Da” buduće mlade. Jednako popularan je i dijamant u blisteru. Jedinstven poklon, uvek aktuelan i dočekan sa osmehom, nezavisno od prilike i uzrasta one kojoj je namenjen.

+381 11 414 61 56

Svakim danom 10:00 - 22:00

Andrejević se nalazi na prizemlju

Pogledaj na mapi

SLIČNI BRENDOVI

This site is registered on wpml.org as a development site.