Home COLLOID

COLLOID

KOLOID – VIŠE OD INOVACIJA

Visoko-tehnološka nacionalna kompanija Koloid je još pre 17 godina imala viziju da je tehnologija dobijanja koloidnog srebra i njegova integracija u proizvode budućnost. Idući korak ispred vremena, Koloid je uspeo da svojim inovacijama inicira promene u sferi biomedicine i kozmetike. Nudimo Vam proizvode vrhunskog kvaliteta iz oblasti očuvanja zdravlja, kao i kozmetike. Takođe razvili smo i nove brendove kao što su Silver pet (premium kozmetika za kućne ljubimce, bez parabena i sulfata) i Silwear sense (antimikrobne posteljine, veš i aksesoar od svile i od najfinijih materijala kao što su 100% sertifikovan organski pamuk, satenski pamuk i 100% prirodna dudova svila).

Svi naši proizvodi koncipirani su na naučnoj osnovi i podržani su empirijskim iskustvom.

Posebnu pažnju poklanjamo proveri kvaliteta svake pojedinačne serije proizvoda, a naš rad odvija se u skladu sa ISO 9001, 13485, 14001, HACCP i GMP standardima, za koje posedujemo i međunarodno priznate sertifikate.

Generaciju svojih pametnih proizvoda, naš ekspertski tim stručnjaka pojačao je inovacijom u svom tehnološkom razvoju, implementirajući veštačku inteligenciju, kao visoko tehnološku uslugu.

 

Naše proizvode prepoznali su i korisnici Evropske Unije, Rusije i Kanade, te Colloid brend stiče renome i na svetskom tržištu.

SLIČNI BRENDOVI

This site is registered on wpml.org as a development site.