Home Crna ovca

Crna ovca

Crna Ovca je nastala iz ljubavi prema dobroj hrani. Više se niko ne seća kada je to bilo, negde tokom 2012. i posle tri godine istraživanja, učenja, analiziranja i previše pojedenog sladoleda počeli smo da pravimo naš u Kralja Petra 58.

Od početka smo želeli sladoled koji je drugačiji, kremastiji, intezivnijeg ukusa, koji se sporije topi, manje je hladan i sladak i koji zbog toga nije samo letnje osveženje već dezert koji se može jesti tokom cele godine. Ideja je da proizvedemo ne samo ukus, već da prenesemo emociju sa kojom će naši kupci moći trajno da se vežu i da izazovemo onu vrstu zadovoljstva koja ljude čini srećnim i ovaj svet lepšim.

Prvog dana smo imali 16 ukusa. U narednih 47 dana rada napravili smo ih 48. U međuvremenu je taj broj došao do 150 i prestali smo da brojimo. Kada smišljamo nove ukuse, trudimo se da se ne obaziremo na granice i kompromise, pa nam se često desi da eksperiment ne uspe. Tada probamo ponovo.

U početku smo se osećali kao crne ovce i do danas se taj osećaj nije izgubio, niti će, sve dok zajedno sa svojim zaposlenima radimo na pravljenju što boljeg sladoleda i širenju ideje o lepoj atmosferi, saradnji, prijateljstvu i zdravom radnom okruženju.

Svakim danom 10:00 - 22:00

Crna ovca se nalazi na drugom spratu

Pogledaj na mapi

SLIČNI BRENDOVI

This site is registered on wpml.org as a development site.