Home Shop Laguna

Laguna

Laguna – knjige o kojima se priča
Laguna je najveća izdavačka kuća u Srbiji. Ljubav prema knjigama i posvećenost potrebama čitalaca osnovni su pokretači rada. Za 25 godina postojanja objavila je više od 6.000 naslova, a svaki četvrti je ovenčan prestižnom književnom nagradom.

U Delfi knjižari i Laguninom klubu čitalaca, pored najboljih knjiga aktuelnih naslova u izdanju Lagune i vodećih domaćih i stranih izdavača, naći ćete i sjajan izbor poklona U knjižari vas očekuje najbolji izbor stripova (uključujući i mange), izdanja naučne fantastike, na srpskom i engleskom jeziku, raznovrstan kolekcionarski i franšizni gift program, kao i brojne društvene igre.

Ako već niste član Laguninog kluba čitalaca, možete se učlaniti u knjižari i ostvariti velike popuste pri kupovini naslova u izdanju Lagune. Takođe, uvek važi popust od 10% na kupovinu tri ili više knjiga.

Lanac knjižara Delfi, koji ove godine slavi 15 godina postojanja, u kojima se nalaze Lagunini klubovi čitalaca, po svom izuzetnom i prepoznatljivom enterijeru, postavlja visoke standarde u knjižarstvu, najveći je u regionu i broji 44 knjižare. Svakog meseca vas očekuju novi naslovi, akcije, manifestacije, druženja s piscima i druga iznenađenja.

Više o Laguni možete saznati na linku:
https://www.laguna.rs/stp1_laguna_o_nama.html
+381 11 4320 785

Svakim danom 10:00 – 22:00

Lagunina knjižara se nalazi na prvom spratu.

+381 11 4320 785

Svakim danom 10:00 - 22:00

Laguna se nalazi na prvom spratu

Pogledaj na mapi

SLIČNI BRENDOVI

This site is registered on wpml.org as a development site.