Home Shop Office Shoes

Office Shoes

Od svog osnivanja 1996. godine, OFFICE SHOES se pretvorio u međunarodni specijalizovani lanac multibrend prodavnica obuće sa više od 180 maloprodajnih objekata u raznim gradovina: Češke, Poljske, Slovačke, Mađarske, Rumunije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije, Makedonije i Srbije.

OFFICE SHOES prodavnice kao i Web Shop u svojoj ponudi imaju širok asortiman svetski poznatih brendova koji se neprestano dopunjuje.

U Srbiji OFFICE SHOES trenutno ima 30 maloprodajnih objekata koji se nalaze na najboljim lokacijama, čime smo Vam omogućili lak pristup visoko kvalitetnoj obući. Naši maloprodajni objekti su uređeni u skladu sa najsavremenijim modnim standardima. Savremen i moderan koncept po kojem su uređene naše prodavnice doprinosi da veliki izbor najkvalitetnije obuće, za sve uzraste i generacije, bude vidno izložen. Neprestano ulažemo u usavršavanje i obuku našeg tima i time smo omogućili da Vas u svakom maloprodajnom objektu ljubazno dočeka stručno u uslužno osoblje koje će Vam pomoći da sa lakoćom odaberete svoj omiljeni par obuće. Izaberite vrhunski kvalitet za sebe i najbliže.

Dozvolite nam da Vam pokažemo zašto je OFFICE SHOES postao jedan od vodećih imena u zemlji kada je u pitanju Vaša obuća!

+381117704961

Svakim danom 10:00 - 22:00

Office Shoes se nalazi na prizemlju

Pogledaj na mapi

SLIČNI BRENDOVI

This site is registered on wpml.org as a development site.