Home Shop Skechers

Skechers

Svetski predvodnik u industriji sportske i obuće životnog stila sa vrednošću od 4,16 milijardi dolara, Skechers USA, Inc. projektuje, razvija i prodaje više od 3.000 modela obuće za muškarce, žene i decu. Uspeh Skechers-a proističe iz njihovih zaposlenih, raznovrsne ponude proizvoda visokog kvaliteta, raznovrsnih domaćih i međunarodnih distributivnih kanala i ciljanog višekanalnog marketinga.

Kompanija nudi dve zasebne kategorije obuće: odsek za obuću životnog stila i odsek za sportski performans. Kroz ugovore o licenciranju, kompanija takođe nudi brendiranu odeću, pribor, naočare, uniforme za medicinsko osoblje i još mnogo toga.

Poznati korisnici proizvoda iz Skechers-ove kolekcije životnog stila uključuju Kamilu Cabejo, muzičarku više puta nagrađivanu platinastom pločom, Keli Bruk, manekenku i glumicu, TV ličnost Bruk Berk-Čarvet, sportske legende kao što su David Ortiz, Toni Romo, Šugar Rej Leonard i Haui Long. Elitni sportisti koji spadaju u korisnike proizvoda Skechers-ovog odseka za performans uključuju maratonskog šampiona i pobednika Bostononskog maratona, Meba Keflzigija, elitne trkače Eda Česereka i Taru Veling, kao i profesionalne golfere Meta Kučara, Bruka Hendersona, Rasel Noksa, Vesli Brjana, Bilija Andrejda, Belen Mozo i Kolina Montgomerija.

+381 62 883 50 66

Svakim danom 10:00 - 22:00

Skechers se nalazi na drugom spratu

Pogledaj na mapi

SLIČNI BRENDOVI

This site is registered on wpml.org as a development site.