Home Tilt Robotics

Tilt Robotics

Kompanija Tilt Robotics d.o.o. na tržištu Srbije posluje od 2018-e godine kao generalni uvoznik američkog brenda iRobot, inače je ćerka firma Kompanije TILT sa sedištem u Sloveniji, generalnog  distributera brenda iRobot na teritoriji svih država bivše Jugoslavije. Od 2021 i zastupnik i distributer Švajcarskog brenda Stadler Form na teritoriji Srbije.

iRobot poseduje preko 30 godina stručnosti u polju robotike i inovacija sa preko 40 milona prodatih kućnih robota širom sveta. Bilo da izaberete Roomba, Braava ili kombinovani model robota, Vaši podovi će dobiti specijalizovanu negu koja im je potrebna.

Stadler Form je kompanija koja se posvetila razvoju elegantnih i korisnih kućnih aparata. Naša strast su dizajnerske inovacije za domaćinstvo, koje poboljšavaju kvalitet vazduha u zatvorenim prostorijama. Naši uređaji, kao što su prečišćivači vazduha, ovlaživači vazduha, odvlaživači vazduha, ventilatori za hlađenje, grejalice i aromatizeri, osiguravaju optimalnu sobnu klimu i čine da suv i prljav vazduh postane prošlost. Naš fokus je na vanvremenskom dizajnu koji se kombinuje sa inovativnom tehnologijom, čime se stvara savršen balans između funkcionalnosti i estetike.

+381 60 39 39 203

Svakim danom 10:00 - 22:00

Tilt Robotics se nalazi na prizemlju

Pogledaj na mapi

SLIČNI BRENDOVI

This site is registered on wpml.org as a development site.