„5 ZA 5 – TVOJ JE CEO SVET“ – NAGRADNO PUTOVANJE POVODOM 5. ROĐENDANA ADA MALL-A

5 za 5. i tvoj je ceo svet!

Volite putovanje? Želite da proputujete ceo svet? Nikada niste posetili daleke destinacije? A možda više preferirate bliže rute?

Želim da vidim Pariz, rekla mi je verenica nedavno.

Jao, što bi bilo sjajno da barem jednom otputujemo na Bali, znaš kakvi su zalasci sunca tamo, spomenula mi jednom prilikom supruga.

Ljudi, bili smo na Tajlandu pa one plaže su nestvarne, kao da smo sleteli u Raj, to obavezno morate da vidite!, rekli su nam prijatelji.

E, ljubavi, zamisli da se spakujemo i obiđemo nekoliko kontinenata u jednom putovanju! Kako ti to zvuči?, iznenadio me momak pitanjem.

 

Sve može, dajte od svega po malo!

Proslavljamo veliki 5. rođendan vašeg omiljenog tržnog centra Ada Mall i zato smo za vas pripremili petostruko iznenađenje!

Od 10. do 30. maja kupujte u Ada Mall-u, na Info pultu uz uredno popunjenu pristupnicu priložite dokaz o 2 računa minimalne pojedinačne vrednosti od 6.000 rsd (obavezno sačuvajte račune, biće nam potrebni kao dokaz o obavljenoj kupovini) i možda baš vi osvojite putovanje na jedan od 5 kontinenata. Ada Mall daruje jedan vaučer za dvoje u vrednosti od 5.555 eur, a na vama je da napravite svoj plan putovanja.

Evropa!

Azija!

Severna Amerika!

Južna Amerika!

Afrika!

Ili SVE ZAJEDNO?

Požurite! Što više računa prijavite, to su veće šanse da osvojite ovo sjajno putovanje!

31. maja izvlačimo srećnog dobitnika ove fenomenalne nagrade!

Svih 5 kontinenata čekaju na vas,

5 ZA 5 JER TVOJ JE CEO SVET!

 Srećno!

Pravila učestvovanja u nagradnoj igri TC Ada Mall “Tvoj je ceo svet: 5 za 5” možete preuzeti na sledećem linku.

 

This site is registered on wpml.org as a development site.