Akcija Ada Mall-a predstavljanja ljudi sa beogradskih ulica i njihovih jedinstvenih priča

Pred kraj godine svi sumiramo i sabiramo utiske i zamišljamo želje za novu godinu koja dolazi. Šta smo postigli, a šta tek želimo? Svima nam je potrebno malo magije i inspiracije i toplih ljudskih priča za inspiraciju.

Već tri i po godine smo tu za vas, da vam upotpunimo trenutke, obzbedimo najlepše poklone, priredimo nezaboravna iskustva i predstavimo vam se kao centar koji je drugačiji, baš kao i ti.

Sada želimo da vam predstavimo vas. Posetioce, potrošače, ljude i lica Beograda koje srećemo ponekad ili svaki dan. Na ulicama, pijacama, prodavnicama, bioskopu, restoranu, parku …

Iza svakog od nas stoji neka priča i urađena dela. I svako od nas je heroj svoje priče. U sred prazničnog raspoloženja delimo sa vama magiju kroz priču o herojima koji su tu među nama.

Od 15. decembra do kraja godine na profilima @ adamallshoppingcenter i novom profilu @heroesofbelgrade predstavićemo vam 23 ljudske priče za početak 2023. godine. I onda nastavljamo dalje.

Cilj ovog pokrenutog projekta jeste da upoznamo jedni druge i predstavimo lica Beograda i dobra dela koja svako od nas je nekad u životu uradio ili radi. To su priče svakog od nas, obične, neobične samo sa jednim ciljem a to je uključimo zajednicu, upoznamo jedni druge i motivišemo se da budemo ljudi.

Hajde da sve te priče ispričamo zajedno.

Pratite nas, jer magija je svugde oko nas samo ako pogledate srcem.

Ada Mall – Magičan, kao ti.

This site is registered on wpml.org as a development site.