Alegra krstarenja – Novi partner Ada Mall Loyalty Club-a

Da li znate gde se lojalnost isplati?

Pogodnosti u brojnim hotelima, popust za teretane i spa centre, Akademija stranih jezika, pogledajte neviđene pogodnosti za trenutne i buduće Ada Loyalty Club članove.

Snaga porodice, kao snaga vojske, leži u njenoj odanosti. Odanost je tamo gde je porodica, gde se osećate sigurno i gde vas dobro poznaju.

Poznavajući svoje posetioce, pionir među tržnim centrima u domenu Loyalty programa – Ada Mall, dao je sve od sebe da proširi listu benefita za članove Loyalty Club-a, koji se mogu iskoristiti u tržnom centru ali i kod neverovatnog broja eksternih partnera.

Ukoliko ste fan krstarenja, tropskih plaza, dalekih destinacija, letovanja na vodi, i ne volite da odmor provedete u jednom mestu, ovo je prava stvar za vas.

Allegra Krstarenja svim članovima Ada Loyalty Club-a nudi sjajne uslove!

Popust od 10% na grupna krstarenja i 5% popusta na individualna krstarenja, koji važi za BASIC i za VIP korisnike Ada Loyalty Club-a.

  Grupna krstarenja su aranžmani kod kojih je sve organizovano i uključeno u cenu: krstarenje, lučke takse, vodič na našem jeziku, prevoz, svi transferi i hotelski smeštaj

  Individualna krstarenja putnici sami bukiraju u zavisnosti od toga kada žele da putuju, koju destinaciju žele da posete i slično. U ovom slučaju, potrebno je dodatno organizovati i prevoz do luke ukrcavanja, bukirati hotel i slično.

Ovo je samo još jedan u nizu načina na koji Ada Mall pokazuje koliko ceni svoje posetioce. Poput svake porodice i ovo je mesto na kome se odanost uzvraća odanošću, jer lojalnost jeste jedna od najuzvišenijih vrlina.

_________________________________

Svi vlasnici Ada Loyalty Club kartica već imaju jedinstvenu priliku da ostvare brojne benefite u preko 70 prodavnica u tržnom centru, kroz permanentne godišnje popuste od 10 do 20%, ali i kod poznatih spoljnih partnera kao što su Air Serbia, Derma Care Ada, koja je deo Medigroup, najvećeg privatnog zdravstvenog sistema, teatar Madlenianum, Markoni bicikli i brojni drugi.

Ukoliko niste vlasnik Ada Loyalty Club kartice, možete je uz ličnu kartu preuzeti već danas na Info pultu Ada Mall-a, gde vas prilikom skeniranja prvog računa očekuje i poklon iznenađenja.

 Jedna kartica – beskraj mogućnosti. Ada Mall, različit kao ti.

           

 

This site is registered on wpml.org as a development site.