Arena Sport predstavlja: Evropski fudbal u Ada Mall-u!

Ljubitelji fudbala, spremite se za nezaboravno iskustvo! Arena Sport vam donosi najbolje od evropskog fudbala direktno u Ada Mall. Pridružite nam se od 14. juna do 14. jula na trećem spratu i uživajte u svim uzbudljivim utakmicama.

Detalji događaja:

– Datum: 14. jun – 14. jul

– Lokacija:  Ada Mall, 3. sprat

Evropsko Prvenstvo u fudbalu 2024

Vreme je za Nemačku 2024. i vreme je da svi ljubitelji fudbala u Srbiji pokažu svoju navijačku strast i podrže naš nacionalni tim. „Orlovi“ poleću u svoj pohod na evropsku titulu nakon 24 godine pauze, a naš cilj je da ih podržimo i damo im vetar u leđa. Sa ponosom pratimo svaki korak naših reprezentativaca dok se bore za slavu i čast na najvećoj evropskoj fudbalskoj smotri.

Podržavamo Srbiju i Orlove!

Pozivamo sve navijače da dođu i zajedno navijamo za naše favorite. Nema boljeg mesta za to od Ada Mall-a, gde ćemo zajedno pratiti sve utakmice, od grupne faze do finala. Uživajte u vrhunskoj atmosferi, okruženi strastvenim navijačima i prijateljima. Osetite adrenalin i emocije dok naši Orlovi jure pobedu.

Bilo da ste dugogodišnji fanovi ili ste se tek priključili fudbalskoj groznici, ovo je prilika da podržite svoje omiljene igrače i reprezentacije. Uživajte u napetim mečevima, neverovatnim golovima i nezaboravnim trenucima evropskog fudbala.

Pridružite nam se!

Doživite vrhunsku atmosferu gledanja fudbalskih mečeva na velikom ekranu, u društvu pravih sportskih poznavalaca. Bez obzira da li ste strastveni navijač ili jednostavno volite dobar fudbal, ovo je mesto gde želite biti!

Ne propustite priliku da budete deo ovog spektakularnog događaja. Vidimo se u Ada Mall-u!

 

 

This site is registered on wpml.org as a development site.