Back to school

Imamo izuzetno uzbudljivu vest za vas! U saradnji sa Games.con ekipom, organizujemo jedinstveni događaj pod nazivom „Back to school“. Ovaj nezaboravni događaj će se održati od prvog do trećeg septembra i namenjen je svim klincima osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta.

Tokom trajanja događaja, posetioci će imati priliku da se vrate u prošlost kroz razne vrste aktivacija u okviru naše Retro zone, a zatim i da potraže nove izazove i oprobaju se u rešavanju raznovrsnih mozgalica, poput puzli, igre memorije i dekodiranja šifri u zoni ispred stage-a.

Pozivamo sve posetioce da učestvuju i u uzbudljivim događajima na stage-u, kao što su kviz opšteg znanja, ali i da testiraju svoju memoriju i brzinu razmišljanja u igri „Zanimljiva geografija”.

Sa posebnim zadovoljstvom najavljujemo i panel na temu (cyber) bullying-a, pod pokroviteljstvom Unicef-a.

Pored širokog spektra igara, moći ćete da iskažete svoju kreativnost kroz etno i eko radionice, gde ćete imati priliku da stvarate jedinstvene i kolektivne radove uz podršku Etnografskog muzeja i poznatog slikara Zorana Čalije. Za naše radoznale posetioce, pripremili smo i eksperimentalno naučnu radionicu u okviru koje ćete, uz pomoć studenata Hemijskog fakulteta, moći da istražujete i otkrivate neke fascinantne naučne principe.

Uživajte u izradi različitih predmeta, poput bedževa, bookmarkera i narukvica kroz naše kreativne radionice, a kada vam zatreba odmor od svega toga, svratite do naše free play Gaming zone i uživajte u igranju na najnovijim konzolama PS4 i PS5, ili se pripremite za uzbudljiv turnir u popularnoj igri League of Legends (LOL).

Za vas smo pripremili i High school party, ali i iznenađenje koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Vidimo se od prvog do trećeg septembra na „Back to school“ eventu! Dođite da zajedno stvaramo nezaboravne uspomene!

This site is registered on wpml.org as a development site.