BUDI SMART ZA 8. MART

Ada Mall Shopping dani od 7. do 10. marta.

Pripremite se da šoping podignete na viši nivo ovog proleća! Naš tržni centar je svim damama, majkama, bakama, ćerkama, tetkama, sestrama, drugaricama, i kumama, povodom dana žena spremio čak 4 dana šopinga sa sjajnim popustima!

Bilo da ste na misiji da dopunite garderober, uredite dnevnu sobu, ili jednostavno uživate u šoping terapiji, imamo sve za vas.

Očekuje vas i do 50% popusta u parfimerijama Jasmin, 50% popusta na drugi artikal u Bomar radnji, 20% na torbe, rančeve i kofere pri kupovini para obuće u CCC radnji na prizemlju, i još mnogo toga.

Lista popusta se nalazi na linku.

Izložba Žene koje su promenile Srbiju“

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena, Ada Mall u saradnji sa Etnografskim muzejem organizuje događaj „Budi smart za 8. mart„. Ovaj događaj će se održati od 8. do 17. marta na trećem spratu Ada Mall-a.

U sklopu događaja, biće organizovana izložba koja će kroz predmete, legende i fotografije osvetliti delovanje dva značajna ženska društva: Beogradskog ženskog društva i Kola srpskih sestara. Ova humanitarno-patriotska udruženja s kraja 19. i početka 20. veka, imala su ključnu ulogu u širenju domena ženskog delovanja i promociji potrebe za promenom društvenog i političkog položaja žena. Kroz njihov rad, ženama su pružene mogućnosti za ekonomsko osnaživanje kroz programe osposobljavanja za samostalni rad, poput formiranja zanatskih škola i različitih kurseva.

Pored izložbe, 8. marta od 15h do 20h biće organizovane tri inspirativne radionice koje će posetiocima omogućiti da se aktivno uključe u događaj:

– Kaligrafska radionica

– Radionica veza

– Slikarska radionica

Na radionici kaligrafije i slikarstva posetioci će imati priliku da izraze svoju kreativnost i naprave čestitku za dame, mame, supruge, devojke, simpatije, koleginice i druge posebne žene u svom životu. Ovo će biti divna prilika da se kroz umetnički izraz iskaže poštovanje i ljubav prema ženama koje su važne u našim životima.

Na radionici veza, posetioci će imati priliku da ožive tradicionalnu veštinu i naprave unikatan predmet koji će biti poseban poklon za neku damu. Ova radionica pruža priliku da se kroz ličnu kreaciju pokaže pažnja i poštovanje prema ženama koje su nam dragocene.

Osim toga, biće predstavljene i uticajne žene koje su bile članice Beogradskog ženskog društva i Kola srpskih sestara, kao što je Nadežda Petrović, čija je posvećenost umetnosti i aktivizmu ostavila neizbrisiv trag na kulturnom, umetničkom, ali i društveno-političkom statusu žena.

This site is registered on wpml.org as a development site.