DANI LJUBAVI U ADA MALL-U!

Zaljubi se u popuste. Zaljubi se u kupovinu. Zaljubi se u Ada Mall.

Spisak popusta pogledaj ovde.

Ili jednostavno, ukoliko si već zaljubljen, dođi i uživaj u danima ljubavi koje smo pripremili samo za tebe i tvoju lepšu polovinu.

Mesec ljubavi je počeo, a mi želimo da upotpunimo tvoje ideje, pomognemo u odabiru pravog poklona, i pružimo neophodne ljubavne savete i predviđanja zvezda. Upravo zato u danima pred vama pripremili smo ti velika iznenađenja.

#LoveIsInTheAda nagradni konkurs

Poseban kutak za vaše ljubavne fotografije čeka vas od utorka 7. februara, zato vas pozivamo da zapratite @adamallshoppingcenter, okačite fotografiju iz ringa za fotografisanje uz hashtag #LoveIsInTheAda, a top tri fotografije na poklon dobijaju vaučer u iznosu od 10.000 dinara.

Poklon plišano srce sa porukom za svaki račun veći od 5.000rsd

Srce srcu! U danima pred nama poklanjamo od srca i na taj način izavljujemo ljubav svakom posetiocu sa računom većim od 5.000 dinara. Od četvrtka 9. februara pa do do isteka zaliha uz svaki pojedinačan račun preko 5.000 RSD uz Loyalty karticu na poklon dobija plišano srce sa porukom.

Kompletan program:

Četvrtak 9. februar, petak 10. februar

16-21h – astrološki saveti Snežane Knežević

U susret Danu zaljubljenih, sve nas ponekad interesuje šta zvezde imaju da nam poruče. Ako i ti voliš horoskop i zanima te kako će ti zvezde biti naklonjene ove godine, imaš priliku da zakažeš razgovor sa astrologom u terminima od 16h do 21h u Ada Mall-u. Pošalji nam poruku u DM i rezerviši svoj termin. Požuri, jer broj mesta je ograničen.

Subota 11. februar, nedelja 12. februar

Shopping vikend ljubavi sa popustima i do 50%

Ponedeljak 13. februar

18-19h – predavanje psihološkinje Aleksandre Birta Ilić

Šta nas nisu učili o ljubavi/partnerskim odnosima (a trebalo je)

„Kako odabrati ljubav i ponašati se u partnerskim odnosima)

Utorak 14. februar

19-20h – Stand up nastup Filipa Ugrenovića

Not your regular date!

Spremite se za nezaboravan provod i sjajnu zabavu uz STAND UP VEČE sa Filipom Ugrenovićem u Ada Mall-u 14. februara od 19h do 20h! 😍 👉 Filip Ugrenović je radijski voditelj, producent, TV autor i stand up komičar iz Beograda koji će vas osvojiti svojom harizmom, talentom i smislom za humor. Dođite da se smejemo u paru ili bez para 🙂

Vidimo se! 🤗

This site is registered on wpml.org as a development site.