Dečija radionica „Kad porastem biću…“ u Ada Mallu

Edukacija dece je korak ka njihovoj boljoj budućnosti, da postanu ono o čemu su oduvek maštala. Poslednjeg dana septembra (30.09.), kao odu početku nove školske godine, ADA MALL shopping centar organizuje veliki dečiji događaj pod nazivom „Kad porastem biću…“. Učenici petog razreda osnovnih škola Čukarice dobiće priliku da svojim kreativnošću pokažu kako vide svoju budućnost i odgovore na zadatu temu. Po pet učenika svake škole okupiće se oko štafelaja i na slikarskom platnu predstaviti svoje želje, stremljenja i maštanja. Za učesnike radionice Ada Mall je pripremio atraktivne poklončiće.

U programu koji počinje u 14 časova na trećem spratu u food courtu, pored velikog slikarskog ateljea organizovaćemo edukaciju u kojoj će reč dobiti i pedagozi škole stranih jezika BERLITZ. Zabavni deo programa uveličaće naša poznata kompozitorka i pedagog Leontina Vukomanović sa svojim horom Čarolija koji će izvesti najpoznatije dečije hitove.

Satnica programa:

Ada Mall nastavlja edukativna druženja za decu putem kojih pruža priliku da ona kroz umetnost, sport i muziku oplemenjuju našu zajednicu.

Vidimo se Ada Mallu, Radnička 9

Preko puta Ade Ciganlije

This site is registered on wpml.org as a development site.