FANTAZJANIJA FEST

Uzbudljivi dečiji festival koji vas čeka ovog vikenda u Ada Mall-u

Na prvom dečijem Fantazjanija festu, u organizaciji podkasta Mamazjanija i portala Zadovoljna.rs, koji će se odigrati 23. i 24. marta na platou III sprata Ada Mall-a od 11 do 17 sati, vaši mališani imaće priliku da učestvuju u velikom broju edukativnih i zabavnih radionica i drugih sadržaja.

Tokom ova dva dana bićemo domaćin jedinstvenog festivala u kojem će svako dete od 3 do 12 godina moći da pronađe poneku zanimaciju za sebe, od radionica o programiranju i robotici, preko igrica za razmrdavanje vijuga i intelektualni razvoj, do zabavnih interaktivnih predstava.

Saradnici na ovom projektu su renomirane škole, centri i udruženja za intelektualni razvoj dece, poput Malac Genijalac, Brain o Brain, Čuvarak, Čupoglavci, UčenIQ, Festival nauke i Prirodnjački centar, a svoje radionice imaće i Ada Mall, Generali Osiguranje, Argeta i Pertini toys.

Na Fantazjanija festu mališani će, između ostalog, imati priliku da boje, učetvuju u kvizovima, da tragaju za Teslinim pronalascima, da saznaju o dinosaurusima i svemiru, da igraju najpoznatiju matematičku igru na svetu…

Uz edukativne radionice, očekuju vas i uzbudljive interaktivne igre, kao i predstava sa laboratorijskim eksperimentima uživo, koja ima za cilj da deci približi nauku i pokaže im kako da sami izvode različite trikove, na primer da uz pomoć samo nekoliko sastojaka ožive lavu i naprave erupciju vulkana.

Za sve učesnike obezbeđene su nagrade i pokloni, a na vama je samo da ponesete dobro raspoloženje i da zagrejete prstiće i vijuge. Pogledajte kompletan program Fantazjanija festa i vidimo se za vikend!

This site is registered on wpml.org as a development site.