Fit Pass – Novi partner Ada Loyalty kluba

Da li znate gde se lojalnost isplati?

Pogodnosti u brojnim hotelima, popust za teretane i spa centre, Akademija stranih jezika, pogledajte neviđene pogodnosti za trenutne i buduće Ada Loyalty Club članove.

Snaga porodice, kao snaga vojske, leži u njenoj odanosti. Odanost je tamo gde je porodica, gde se osećate sigurno i gde vas dobro poznaju.

Poznavajući svoje posetioce, pionir među tržnim centrima u domenu Loyalty programa – Ada Mall, dao je sve od sebe da proširi listu benefita za članove Loyalty Club-a, koji se mogu iskoristiti u tržnom centru ali i kod neverovatnog broja eksternih partnera.

Ukoliko želite proširite prilike za vežbanje i usavršavanje tela, onda imamo pravo rešenje!

Postanite deo najvećeg sistema u Srbiji, koji vam mogućuje pristup u više od 600 teretana, vežbaonica sportskih i rekreativnih centara, bazena i sl.  Svi novi korisnici FitPass propusnica moći će da uštede od 15% do 20%, bez potrebe da smanjuju količinu i intenzitet svojih treninga, na čemu će im telo biti zahvalno.

Popust od 15% na prvu Fitpass članarinu važi za BASIC korisnike Ada Loyalty Club-a, tj. popust od 20% na prvu Fitpass članarinu koji važi isključivo za VIP korisnike Ada Loyalty Club-a, koji se ne može kombinovati sa drugim popustima i/ili akcijama/pogodnostima koje Partner može nuditi kupcima.

Ovo je samo još jedan u nizu načina na koji Ada Mall pokazuje koliko ceni svoje posetioce. Poput svake porodice i ovo je mesto na kome se odanost uzvraća odanošću, jer lojalnost jeste jedna od najuzvišenijih vrlina.

_________________________________

Svi vlasnici Ada Loyalty Club kartica već imaju jedinstvenu priliku da ostvare brojne benefite u preko 70 prodavnica u tržnom centru, kroz permanentne godišnje popuste od 10 do 20%, ali i kod poznatih spoljnih partnera kao što su Air Serbia, Derma Care Ada, koja je deo Medigroup, najvećeg privatnog zdravstvenog sistema, teatar Madlenianum, Markoni bicikli i brojni drugi.

Ukoliko niste vlasnik Ada Loyalty Club kartice, možete je uz ličnu kartu preuzeti već danas na Info pultu Ada Mall-a, gde vas prilikom skeniranja prvog računa očekuje i poklon iznenađenja.

 Jedna kartica – beskraj mogućnosti. Ada Mall, različit kao ti.

This site is registered on wpml.org as a development site.