HALLOWEEN U ADA MALL-U!

U susret sve popularnijem dečjem prazniku HALLOWEENU, ADA Mall shopping center priprema specijalni program. Uz strašni šoping vikend od 29. do 30. oktobra, i popuste do 50%, uz Loyalty karticu za sve pojedinačne račune preko 6,000 RSD/50 bodova,  na poklon dobijate jednu ulaznicu u KUĆU STRAVE, jedinstveni projekat na našim prostorima koji je pripremio novi scenario sa strašnim kreaturama.

Kompletan spisak popusta možete pogledati OVDE.

Pravila dobijanja ulaznica za Kuću Strave uz račun preko 6.000 RSD:

*Akcija počinje 29.10.2022. i traje do 30.10.2022. odnosno do isteka zaliha

**Računi koji učestvuju u programu lojalnosti učestvuju u akciji i poklon se može dobiti samo uz karticu lojalnosti

***”Ulaznica u KUĆU STRAVE “ se dobija prilikom skeniranja pojedinačnog računa u vrednosti od 6.000,00+ rsd, pri čemu se automatski skida iznos u protivvrednosti naznačenih bodova (6.000,00 RSD = 50 poena) sa Vašeg profila, dok se preostali bodovi, ako je iznos računa veći od 6.000,00 dinara, prebacuju na Vaš Loyalty nalog

****U akciji učestvuju samo individualni/pojedinačni računi u vrednosti od 6.000,00+ RSD od istog dana kada je kupovina obavljena i ne mogu se prenositi na sledeći dan

*****U akciji ne učestvuju računi iz supermarketa, restorana, kafića, servisa i mobilnih operatera

******Jedan potrošač može uzeti najviše dve ULAZNICE tokom perioda promocije (Uz jedan račun u vrednosti od 6.000,00+ RSD dobija se jedna ulaznicu, a jedna osoba može maksimalno dve ulaznice sa dva pojedinačna računa u vrednosti od 6.000,00+ RSD da dobije.)

*******Nagradu NIJE moguće rezervisati putem aplikacije

Kuća Strave je za ovaj Halloween pripremila poseban program – najstrašniji lavirint ikada! Pravi glumci i korneri iz scena horor filmova su više nego dovoljni da je posetite. Da li se usuđujete da uđete?

Interaktivni kutak, Kuća Strave, za sve neustrašive, nalazi se na prvom spratu ADA MALL-a, pored H&M prodavnice. Cena karte je 600,00 dinara, ili možete nakon pojedinačnog računa kupovine u centru za više od 6.000 dinara besplatno dobiti kartu na Info pultu.

DEČIJI MASKENBAL

Posebna draž ovog Halloweena u Ada Mall-u biće dečiji maskenbal u saradnji sa prodavnicom igračaka PERTINI TOYS 30. oktobra od 17 do 19 časova. Na trećem spratu, plato Food Court, očekuje vas nezaboravna zabava za mališane, slatkiši za sve, a za one najkreativnije sa najboljom maskom Pertiny Toys je obezbedio poklone – prvo, drugo i treće mesto. Dvočasovni program biće upotpunjem super muzikom kao i dečijim animatorima, balonima i super atmosferom. Povedite svoje maskirane mališane da s edružimo. Preporuka: maskenbal je namenjen uzrastu do 12 godina.

ADA MALL će ovom prilikom biti posebno dekorisan, tako da ćete i ovoga puta naći savršen ambijent za tematski selfie.

Spremili smo i super Halloween poklone za Loyalty članove.CineStar Cinema – Novi način horora

Čak i loši momci moraju s vremena na vreme da menjaju svoj izgled. Izbor filmova za predstojeću Noć veštica je više nego odličan. Rezervišite kartu i uživajte .. ili ne. Više informacija na CineStar.

Program:
– Šoping vikend 29 – 30.10.
– 29.10. – Veliki maskenbal za odrasle i super dizajnerski pokloni za najbolje maske u LAW Concept store / II sprat
– 30.10. – Dečji maskenbal u saradnji sa zakupcem Petini / III sprat
– Posebna dekoracija centra
– Interaktivne kabine za slike i TikTok snimke / III sprat
– Bogat bioskopski strašni program
– Najstrašniji lavirint do sada u Kući Strave / I sprat

I još nešto… Možda ćete pronaći neke zombije kako šetaju centrom… ipak je to doba godine.

Čekamo vas u Radničkoj 9.

Ada Mall – Drugačiji kao ti.

 

This site is registered on wpml.org as a development site.